Merhaba arkadaşlar Yeni bir laptop almak istiyorum ama DDR 5 önceliğim arkadaşlar yeni nesil olsun istiyorum. Amacım oyun oynamak ve 3 boyutlu render almak mimarım bütçem aslında 40 k kadar var ama gel görelim ki o fiyatları da aslında vermek istemiyorum çünkü Allah nasip ederse Eylül de düğünüm var 40 küsur para verirsem bütün birikmişimi oraya vermiş oluyorum şirket üzerine alacağım için KDV konusunda benim için iyi olucak o yüzden aslında bütçe 30 k olursa beni zorlamaz düşündüğünüz ürünleri yüzde 18 KDV düşerek hesaplayınız. Baktığım bir kaç laptop var Acer 6800h Rtx 3060 modeli var 24 bin TL 20 bin TL falan geliyor bana mesela bütçe açısından bu benim için çok iyi ama ileride oyunlarda bana sorun çıkarır mı donma kasma gibi ultrada oynamayı çok seviyorum oyunları. Birde MSI crossları var yeni çıkardığı rtx 4050 var oda 32 k oda bana 26 falan gelmiş oluyor onu da alabilirim. Aslında 4060 modeli almayı çok istiyorum ama işte rog strixin 34 k satıldığı fiyatta yetişemedim öneriniz nedir ?