Mehmet Karağaç
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 270
Valorant Gibi fps oyunları için kablolu gaming ve rgb bir mouse arıyorum bulamadım
Razer deathadder çok süper bişey fps oyunları için iyi demişlerdi rgb değil ama onu diyim bu fiyata rgb varmı bilmiyomValorant Gibi fps oyunları için kablolu gaming ve rgb bir mouse arıyorum bulamadım
Bu fiyata RGB yok. Gökkuşağı var.Razer deathadder çok süper bişey fps oyunları için iyi demişlerdi rgb değil ama onu diyim bu fiyata rgb varmı bilmiyom
Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB 7000DPI Oyuncu MouseValorant Gibi fps oyunları için kablolu gaming ve rgb bir mouse arıyorum bulamadım
Gerçi g102 Lightsync RGB ama 330 tlden indirimle 220ye düştüğü için onu katmayı unuttum.Logitech g102 lightsync aldım. Mutluyum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyata RGB yok. Gökkuşağı var.
Hay maşallah %69 indirim. Fiyatı normalde 300 tlmi bilmiyorum ama İndirim diye yeni konu açabilirsiniz.Asus TUF GAMING M3 Aura SYNC RGB 7000DPI Oyuncu Mouse
https://www.hepsiburada.com/logitec...pi-kablolu-oyuncu-mouse-siyah-p-HBV00000V8BC3 Link olarakta bırakayım.Logitech g102 lightsync aldım. Mutluyum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyata RGB yok. Gökkuşağı var.