Gaming mouse Önerisi

BleeD

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
2000
Merhaba wireless mouse düşünüyorum yardımcı olurmusunuz aklımda logitech superlight var sizce fiyatına değer mi
Oyunuyacağım oyunlar fps oyunları cs valorant tarzı

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Bir mouse'ye ne kadar iyi oyuncu olursan ol 2K verilmez. Rival 650 her türlü işini görür. Bende de var kendisi çok güzel ürün.

Yanlış anlamayın ama mouse'lara bu kadar verilen parayı doğru bulmuyorum.Tabii ki herkesin kendi parası fakat düşük parayla bile güzel mouselar kullanabiliyorsun.
Wireless için ise max 1k verilir.Üstte arkadaşın önerdiği güzel.

Merhaba wireless mouse düşünüyorum yardımcı olurmusunuz aklımda logitech superlight var sizce fiyatına değer mi
Oyunuyacağım oyunlar fps oyunları cs valorant tarzı

Razer deathadder

Yanlış anlamayın ama mouse'lara bu kadar verilen parayı doğru bulmuyorum.Tabii ki herkesin kendi parası fakat düşük parayla bile güzel mouselar kullanabiliyorsun.
Wireless için ise max 1k verilir.Üstte arkadaşın önerdiği güzel.
Kablosuz düşünüyorum

logitech superlight mı öneriyorsunuz
yok normal superlightı bazı kullanıcılar beğenmemiş bu fiyatlara loghitech alınmalı bence son 4 ayda ne çıkardılar bilmiyorum ama steelseries hep overprice bi markaydı yeni fareler varsa bilmiyorum mesela mekanik hisli klavyeyi 500 e falan satıyolardı 600tl lik bi mousun klonunu yapıp 800e satıyolardı misal ama modeli hatırlamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok normal superlightı bazı kullanıcılar beğenmemiş bu fiyatlara loghitech alınmalı bence son 4 ayda ne çıkardılar bilmiyorum ama steelseries hep overprice bi markaydı yeni fareler varsa bilmiyorum mesela mekanik hisli klavyeyi 500 e falan satıyolardı 600tl lik bi mousun klonunu yapıp 800e satıyolardı misal ama modeli hatırlamıyorum
zevke kalmış bu kadar fiyattan sonra aslında biraz beğendini almalı bence

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zevke kalmış bu kadar fiyattan sonra aslında biraz beğendini almalı bence
Performansı iyi olsun diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,938
Üyeler
195,210
Son üye
SutluSogan