Merhaba wireless mouse düşünüyorum yardımcı olurmusunuz aklımda logitech superlight var sizce fiyatına değer mi
Oyunuyacağım oyunlar fps oyunları cs valorant tarzı
Razer deathadder
![]()
RAZER DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 Fiyatı - Trendyol
DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Kablosuz düşünüyorumYanlış anlamayın ama mouse'lara bu kadar verilen parayı doğru bulmuyorum.Tabii ki herkesin kendi parası fakat düşük parayla bile güzel mouselar kullanabiliyorsun.
Wireless için ise max 1k verilir.Üstte arkadaşın önerdiği güzel.
Merhaba wireless mouse düşünüyorum yardımcı olurmusunuz aklımda logitech superlight var sizce fiyatına değer mi
Oyunuyacağım oyunlar fps oyunları cs valorant tarzı
www.google.com
SteelSeries'in tıklama ömrü Logitech'e göre 2 kat daha fazla ve şarj ömrü olarakta önde. Hatta fiyat olarak 1.5 kat falan daha uyguna denk gelebiliyor. Yani burada SteelSeries'i kötüleyecek bir taraf yok. Bu arada Logitech karşıtı değilim bu zamana kadar hep Logitech fare kullandım ve kullanıyorum.2k TL ye steelseries asus falan atmışlar : D
logitech superlight mı öneriyorsunuz2k TL ye steelseries asus falan atmışlar : D
yok normal superlightı bazı kullanıcılar beğenmemiş bu fiyatlara loghitech alınmalı bence son 4 ayda ne çıkardılar bilmiyorum ama steelseries hep overprice bi markaydı yeni fareler varsa bilmiyorum mesela mekanik hisli klavyeyi 500 e falan satıyolardı 600tl lik bi mousun klonunu yapıp 800e satıyolardı misal ama modeli hatırlamıyorumlogitech superlight mı öneriyorsunuz
zevke kalmış bu kadar fiyattan sonra aslında biraz beğendini almalı benceyok normal superlightı bazı kullanıcılar beğenmemiş bu fiyatlara loghitech alınmalı bence son 4 ayda ne çıkardılar bilmiyorum ama steelseries hep overprice bi markaydı yeni fareler varsa bilmiyorum mesela mekanik hisli klavyeyi 500 e falan satıyolardı 600tl lik bi mousun klonunu yapıp 800e satıyolardı misal ama modeli hatırlamıyorum
Performansı iyi olsun diye düşünüyorumyok normal superlightı bazı kullanıcılar beğenmemiş bu fiyatlara loghitech alınmalı bence son 4 ayda ne çıkardılar bilmiyorum ama steelseries hep overprice bi markaydı yeni fareler varsa bilmiyorum mesela mekanik hisli klavyeyi 500 e falan satıyolardı 600tl lik bi mousun klonunu yapıp 800e satıyolardı misal ama modeli hatırlamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
zevke kalmış bu kadar fiyattan sonra aslında biraz beğendini almalı bence