Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming odama iki ayreten 32 inch monitor

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
oynamadim. beta var güya ubisoft yaziyor ama ilgilenmedim.
haftaya cikiyor :) 10.11.2020 direkt download . böyle 45 dakikada download ederim.
inş o da cyberpunk gibi ertelenmez

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ne yapsak olmuyor ki?
1604336740837.png

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Rambo reis , seni seviyordum fakat , artık yeter ! Güzel bir işin , kazandığın çok paraların olabilir. Fakat seni her gün takip ediyorum ve açtığın konular sadece "şunu aldım , şunu almayı düşünüyorum" ve yaptığın yorumlar ise "kapıda 2 bmw yatıyor , alırım ben sıkıntı yok , sizde çalışın sjsjsj" tarzında. Çok para kazanan bir adam olabilirsin , her şeyi rahatlıkla alabilirsin fakat bazen ahlâk sınırlarını aşıyorsun ! Biz burada senin aldığın veya almak istediğin her şeyi öğrenmek zorunda değiliz. Birde tek konuda açmıyorsun. "şunu alacağım" diye konu açıp "şunu aldım" diye devam serisi gibi devam konusu açıyorsun. Yapma !

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
Rambo reis , seni seviyordum fakat , artık yeter ! Güzel bir işin , kazandığın çok paraların olabilir. Fakat seni her gün takip ediyorum ve açtığın konular sadece "şunu aldım , şunu almayı düşünüyorum" ve yaptığın yorumlar ise "kapıda 2 bmw yatıyor , alırım ben sıkıntı yok , sizde çalışın sjsjsj" tarzında. Çok para kazanan bir adam olabilirsin , her şeyi rahatlıkla alabilirsin fakat bazen ahlâk sınırlarını aşıyorsun ! Biz burada senin aldığın veya almak istediğin her şeyi öğrenmek zorunda değiliz. Birde tek konuda açmıyorsun. "şunu alacağım" diye konu açıp "şunu aldım" diye devam serisi gibi devam konusu açıyorsun. Yapma !

sonuna kadar haklı

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Mesela bu konuyu açma sebebin ne? Forumda ki 2 - 3 bebeye hava atmak mı?

Çınar Yaşar

80+ Gold
Reis çalıştığın iş ne?

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
onada sükür etmek gerek kral.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10.12.2020 safe
Bence bizim şükretmeyi öğrenmemiz yerine senin biraz mütevazılığı öğrenmen daha iyi olur. Aklıma birini getirdin kendine özel saray yaptırıp paraları har vurup harman savurduktan sonra yiyecek ekmeğimiz yok diyen vatandaşlara şükür az biraz sabır diye geçiştiren biri. Hatta türkiye ekonomisinin kötüleşmesi senin hoşuna bile gidiyor olabilir çünkü alım gücü düşük bir halk ve yüksek kur sebebiyle avrupa şartlarında aşırı ucuz kalan fiyatlar senin gibi bu hallerinden biraz hava atmayı seven biri için az masrafla daha fazla gösteriş yapmanı sağlayabilir. (örnek olarak 1€=9,81₺güncel kur ile alım gücümüzden ve çalışma fiyatları benzeri şartlar daha ucuz olduğundan avrupa da 2€ ya mal edilen bir ürün türkiyede 4-6₺arasına mal edilebilir ve türkiyede daha ucuza satılabilir bu bir çok satılan üründe geçerli olabilir türkiye de üretilmesi şartıyla)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom