Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming odama iki ayreten 32 inch monitor

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir şey demeyeyim dedim ama olmayacak. Yurtdışında yaşayan birçok tanıdığım var aldığın ürünler iyi hoş hayırlı olsun ama yurtdışında açsan bu konuları kimsenin umrunda olmaz. Tanıdıklarımın hepsinde muadili ürünler mevcut son derece mütevazı insanlar bir şey aldıklarında ülkedeki kuru bildikleri için bana bir şey bile söylemiyorlar. Yani demem o ki insan olarak saygım sonsuz fakat şu konuları yabancı bir forumda açmaya kalksanız kimsenin umrunda olmaz. Burası öyle her yeni bir şey aldığınızda konu açıp millete göstereceğiniz bir mecra değil. Bu işler her ülkede aynı işlemiyor. Gençlere çalışın vs. diye öğüt vermekle olmuyor. Bu gençlerin çoğu emin olun herkesten çok umutlu ve çalışıyor. Ama bazı durumlar engelliyor. Tavsiyem bu tür konuları artık pek açmamanız. Çünkü karşıdan sadece "egoist" olarak bir görünüm sağlıyorsunuz.
tepeye bakanda saraylari görüyor. yere bakanda dibi görüyor. herkezin ego version kendisine. özgürce insan paylasir eder. ister sever ister sevmez. ister kabullenmez, ister kizar ve herseyide sayar. lakin bu kullakdan entry ve outside gider :) anlicaniz ki : durumlar böyle. paylasan paylasir. seven sever. sevilmilyen okey denir. yabanci forumda neler dönüyor :D :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım görürüm ultra.
bu sene galatasaray nasil olur ? veya seneye. tahminin nedir

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Umarim birgün gözlerin acilir ve gercekleri görürsün ultra
aynı açılışı senden de bekliyoruz herşeyin pahalı ekipman en üst seviye sistem olmadığını anladığın ve 30'undan sonra zor ama karakterinde biraz mütevazılık aşılanması niyetiyle huylu huyundan vazgeçmez derler ama (3090 lar off stock çok mutsuzum artık 8 monitörümde 4k 144hz oyun oynayamayacağım onun bir altı 3080 e kaldım ama o aşırı güçsüz şuan çok unhappy'İm arkadaşlar en üst seviye sistem parçalarım yok artık forumdakilere hava atamayacağım olsun aşırı güçsüz olsa da biraz daha 2080s ile idare etmem lazım olsun buna da şükür başkaları artık oyu bile açmaktan aciz 2070 super'i kullanıyor)(!)

majorw0w

80+ Silver
Özendim abi sana nası olmş abi?
Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım. Esti değil esdi olacak , günde birkaç paylaşım yapacaksın herkes imrenecek forumdakiler Türkiyede alamadığı için üzülecek sen sevinip böbürleneceksin ama yavaş yavaş sen de öğrenirsin merak etme :)

tepeye bakanda saraylari görüyor. yere bakanda dibi görüyor. herkezin ego version kendisine. özgürce insan paylasir eder. ister sever ister sevmez. ister kabullenmez, ister kizar ve herseyide sayar. lakin bu kullakdan entry ve outside gider :) anlicaniz ki : durumlar böyle. paylasan paylasir. seven sever. sevilmilyen okey denir. yabanci forumda neler dönüyor :D :D

Kaleci olarak Okan, Fatih yeterli değil çok fazla hata yapıyorlar. Devre arasında bir orta saha ve Babel yerine hızlı bir oyuncu alınması gerek. Bu sene Alanya gümbür gümbür geliyor maç eksiği olmasına rağmen şuan birinci. Onlarla baş edip güzel transferler olursa devre arasında şampiyonlukda gelir inşallah. Konu buraya nasıl geldi😀

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Selam beyler,

yakinda gaming odami degistiricem ve hayirlisinlan bir kac tasinma olayida olucak :)))

o nedenle ekran degisiklik yapmak istiyorum.

iki adet 32 inch Asus 2k ve 170 hz hdr 600 monitor ve ortayada kos kocamaman 43 inch asus rog strix 43 inch düsünüyorum.

alienware youtube ve sarki olarak kullanicam ...

asus yapiyor bu isleri.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Aklımızla alay etmeyin yaa

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kaleci olarak Okan Fatih yeterli değil çok fazla hata yapıyorlar. Devre arasında bir orta saha ve Babel yerine hızlı bir oyuncu alınması gerek. Bu sene Alanya gümbür gümbür geliyor maç eksiği olmasına rağmen şuan birinci. Onlarla baş edip güzel transferler olursa devre arasında şampiyonlukda gelir inşallah. Konu buraya nasıl geldi😀
Bende Ultra ondan 🤣

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Tabi paylaşmakta özgürsünüz ama insanlara çalışın, çalışana her şey olur gibi öğütler verirken ya işin arkaplanını görmüyorsunuz ya da görmemezlikten geliyorsunuz. Her ülkenin alım gücü aynı değil. Buradaki önemli nokta çalışmak değil alım gücü.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tabi paylaşmakta özgürsünüz ama insanlara çalışın, çalışana her şey olur gibi öğütler verirken ya işin arkaplanını görmüyorsunuz ya da görmemezlikten geliyorsunuz. Her ülkenin alım gücü aynı değil. Buradaki önemli nokta çalışmak değil alım gücü.
Buna okey diyorum ve haklisin. Sagol bilgin ve temsilin icin

Top Bottom