Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana mi sorucam. Begenmiyorsan yazmican. Kim ne yaparsa yapsin. Bana akil verme. Kenine sakla.Bence bizim şükretmeyi öğrenmemiz yerine senin biraz mütevazılığı öğrenmen daha iyi olur. Aklıma birini getirdin kendine özel saray yaptırıp paraları har vurup harman savurduktan sonra yiyecek ekmeğimiz yok diyen vatandaşlara şükür az biraz sabır diye geçiştiren biri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Isine gelmiyorsa yazmasin.Rambo reis , seni seviyordum fakat , artık yeter ! Güzel bir işin , kazandığın çok paraların olabilir. Fakat seni her gün takip ediyorum ve açtığın konular sadece "şunu aldım , şunu almayı düşünüyorum" ve yaptığın yorumlar ise "kapıda 2 bmw yatıyor , alırım ben sıkıntı yok , sizde çalışın sjsjsj" tarzında. Çok para kazanan bir adam olabilirsin , her şeyi rahatlıkla alabilirsin fakat bazen ahlâk sınırlarını aşıyorsun ! Biz burada senin aldığın veya almak istediğin her şeyi öğrenmek zorunda değiliz. Birde tek konuda açmıyorsun. "şunu alacağım" diye konu açıp "şunu aldım" diye devam serisi gibi devam konusu açıyorsun. Yapma !
Güzel tarafi fena triggern ettim seni desene. Git baskalarina say veya kenine.