Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming odama iki ayreten 32 inch monitor

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence bizim şükretmeyi öğrenmemiz yerine senin biraz mütevazılığı öğrenmen daha iyi olur. Aklıma birini getirdin kendine özel saray yaptırıp paraları har vurup harman savurduktan sonra yiyecek ekmeğimiz yok diyen vatandaşlara şükür az biraz sabır diye geçiştiren biri.
Sana mi sorucam. Begenmiyorsan yazmican. Kim ne yaparsa yapsin. Bana akil verme. Kenine sakla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rambo reis , seni seviyordum fakat , artık yeter ! Güzel bir işin , kazandığın çok paraların olabilir. Fakat seni her gün takip ediyorum ve açtığın konular sadece "şunu aldım , şunu almayı düşünüyorum" ve yaptığın yorumlar ise "kapıda 2 bmw yatıyor , alırım ben sıkıntı yok , sizde çalışın sjsjsj" tarzında. Çok para kazanan bir adam olabilirsin , her şeyi rahatlıkla alabilirsin fakat bazen ahlâk sınırlarını aşıyorsun ! Biz burada senin aldığın veya almak istediğin her şeyi öğrenmek zorunda değiliz. Birde tek konuda açmıyorsun. "şunu alacağım" diye konu açıp "şunu aldım" diye devam serisi gibi devam konusu açıyorsun. Yapma !
Isine gelmiyorsa yazmasin.
Güzel tarafi fena triggern ettim seni desene😂. Git baskalarina say veya kenine.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
5. sınıfta bir satranç öğretmenim vardı. 100.000 TL'ye PC toplayıp çocuklarına Minecraft oynatıyordu. O aklıma geldi.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Sana mi sorucam. Begenmiyorsan yazmican. Kim ne yaparsa yapsin. Bana akil verme. Kenine sakla.

benim sana akıl vermemin sebebi içinde bulunmadığın şartlarda bize akıl vermeye çalışman hiç kimse içinde bulunmadığı şartlarda %100 doğru tahminde bulunamaz(türkiye çok güzel yer çok şanslısınız bizim almanya da kurulu düzenimiz var olmasa kesinlikle aylık 1500€'luk maaşlarımızı bırakır aylık 237€ ile türkiyede sefalet içinde yaşamayı seçerdik)

majorw0w

80+ Silver
Rambo reis , seni seviyordum fakat , artık yeter ! Güzel bir işin , kazandığın çok paraların olabilir. Fakat seni her gün takip ediyorum ve açtığın konular sadece "şunu aldım , şunu almayı düşünüyorum" ve yaptığın yorumlar ise "kapıda 2 bmw yatıyor , alırım ben sıkıntı yok , sizde çalışın sjsjsj" tarzında. Çok para kazanan bir adam olabilirsin , her şeyi rahatlıkla alabilirsin fakat bazen ahlâk sınırlarını aşıyorsun ! Biz burada senin aldığın veya almak istediğin her şeyi öğrenmek zorunda değiliz. Birde tek konuda açmıyorsun. "şunu alacağım" diye konu açıp "şunu aldım" diye devam serisi gibi devam konusu açıyorsun. Yapma !
Kaç yaşına gelmiş bu saatten sonra öğretemezsin hocam boşver :) Başkasından hiç görmedim sürekli bunu alaçam kafam esdi bunu alaçam dediğini :D Ula gün gelir 1 kuru ekmeğe kalırsın :)

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
benim sana akıl vermemin sebebi içinde bulunmadığın şartlarda bize akıl vermeye çalışman hiç kimse içinde bulunmadığı şartlarda %100 doğru tahminde bulunamaz(türkiye çok güzel yer çok şanslısınız bizim almanya da kurulu düzenimiz var olmasa kesinlikle aylık 1500'luk maaşlarımızı bırakır aylık 240€ ile türkiyede sefalet içinde yaşamayı seçerdik)
gecmis olsun !

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Hayırlı olsun.

Sana düzgünce yazan insanlara hep böyle cins cins cevap verir misin? Eleştiriye bu kadar mı açık değilsin?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hayırlı olsun şimdiden.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sana düzgünce yazan insanlara hep böyle cins cins cevap verir misin? Eleştiriye bu kadar mı açık değilsin?

Umarim birgün gözlerin acilir ve gercekleri görürsün ultra

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir şey demeyeyim dedim ama olmayacak. Yurtdışında yaşayan birçok tanıdığım var aldığın ürünler iyi hoş hayırlı olsun ama yurtdışında açsan bu konuları kimsenin umrunda olmaz. Tanıdıklarımın hepsinde muadili ürünler mevcut son derece mütevazı insanlar bir şey aldıklarında ülkedeki kuru bildikleri için bana bir şey bile söylemiyorlar. Yani demem o ki insan olarak saygım sonsuz fakat şu konuları yabancı bir forumda açmaya kalksanız kimsenin umrunda olmaz. Burası öyle her yeni bir şey aldığınızda konu açıp millete göstereceğiniz bir mecra değil. Bu işler her ülkede aynı işlemiyor. Gençlere çalışın vs. diye öğüt vermekle olmuyor. Bu gençlerin çoğu emin olun herkesten çok umutlu ve çalışıyor. Ama bazı durumlar engelliyor. Tavsiyem bu tür konuları artık pek açmamanız. Çünkü karşıdan sadece "egoist" olarak bir görünüm sağlıyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,828
Üyeler
163,731
Son üye
xerto
Top Bottom