oyun oynarken mining düşüncesi saçma oyunda fps alamazsın kazım gücün düşük olur değmez ya oyun oynayacaksın yada kazacaksınMSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 6GB GDDR6 192 Bit ekran kartlı bilgisayarım var. Gün içinde 4-5 saat oyun oynarken eth kazsam bana kar getirir mi?
sadece kazsam kar getirir mioyun oynarken mining düşüncesi saçma oyunda fps alamazsın kazım gücün düşük olur değmez ya oyun oynayacaksın yada kazacaksın
eth her türlü kar ettiriyormasaüstü
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece kazsam kar getirir mi
Laptop mu? Sence Laptop'a mı benziyor?Denemeye bile kalkma.
Laptop zaten çok ısınıyor bataryayı ve sistemi zorlar.
Nereden uyduruyorsunuz şu saçmalıkları? Cahil cahil cevaplar? Yok mining FPS düşürürmüş, hem mining yapıyorum hem oyun oynuyorum gram FPS düşüşü, performans düşüşü yok bırakın bu saçmalıkları.oyun oynarken mining düşüncesi saçma oyunda fps alamazsın kazım gücün düşük olur değmez ya oyun oynayacaksın yada kazacaksın
minig yapmaya çalıştığımda pc donuyor bırak oyun oynamayı video izleyemiyorumLaptop mu? Sence Laptop'a mı benziyor?
Nereden uyduruyorsunuz şu saçmalıkları? Cahil cahil cevaplar? Yok mining FPS düşürürmüş, hem mining yapıyorum hem oyun oynuyorum gram FPS düşüşü, performans düşüşü yok bırakın bu saçmalıkları.
24 saat'te 3,73 dolar gözüküyor. 4 saat oynayıp gerisine mining yaparsan gayet iyi olur. Ayda yaklaşık bu şekilde devam edersen 100 dolar civarı falan getirir.
Sahur saati kafam iyi değil heralde.Laptop mu? Sence Laptop'a mı benziyor?
Nereden uyduruyorsunuz şu saçmalıkları? Cahil cahil cevaplar? Yok mining FPS düşürürmüş, hem mining yapıyorum hem oyun oynuyorum gram FPS düşüşü, performans düşüşü yok bırakın bu saçmalıkları.
24 saat'te 3,73 dolar gözüküyor. 4 saat oynayıp gerisine mining yaparsan gayet iyi olur. Ayda yaklaşık bu şekilde devam edersen 100 dolar civarı falan getirir.
Mining yaparken oyun oynayannn da ne bilim. Ama Mining esnasında video izlenir, hatta oyun da oynar ama arkada kazım performansı düşer oyundan verim alamazsın. Bir sıkıntı var sende. Ben 1080p video izleyip arkada mayningimi yapıyorum şu an.minig yapmaya çalıştığımda pc donuyor bırak oyun oynamayı video izleyemiyorum
ben yapamıyorum bilgisayarı kitliyor nerdeyse o yüzden saldım o işiMining yaparken oyun oynayannn da ne bilim. Ama Mining esnasında video izlenir, hatta oyun da oynar ama arkada kazım performansı düşer oyundan verim alamazsın. Bir sıkıntı var sende. Ben 1080p video izleyip arkada mayningimi yapıyorum şu an.
Ekran kartını %100 kulllanan bir uygulamada gidipte valorant cs oynarsanız kaybınız az olur ama siz rdr gibi bir oyun oynarken mining yaparsanız arkadan mining %100 yük bindirirken birde oyun %100 kullanmak isterken fpsmi artacak gidin allah aşkınaLaptop mu? Sence Laptop'a mı benziyor?
Beni niye etiketliyorsun aslanım?Ekran kartını %100 kulllanan bir uygulamada gidipte valorant cs oynarsanız kaybınız az olur ama siz rdr gibi bir oyun oynarken mining yaparsanız arkadan mining %100 yük bindirirken birde oyun %100 kullanmak isterken fpsmi artacak gidin allah aşkına