Gaming PC varken PS5 ?

PS5 oyunlarini duzenli alacak gelirin varsa deger. PS Exclusive guzel oyunlar var. bkz. FFXVI, GOW Ragnarok, Demon's Souls Remake
+1 Bencede oyun satın almak ile ilgili, bilgisayarda platformlardan ( steam-epic'ten ) al mesela her bilgisayarda kullan ps5 te onun için özel olarak alman gerekecek..

Paran varsa her şeyi al ama zorlayacaksa hiç gerek yok, bilgisayarın fazlasıyla güçlü zaten

+1 Bencede oyun satın almak ile ilgili, bilgisayarda platformlardan ( steam-epic'ten ) al mesela her bilgisayarda kullan ps5 te onun için özel olarak alman gerekecek..
CD'li versiyonu alsam, CD'yi satıp en azından farklı oyunlar alabilirim diye düşündüm. Mantıksız mı?

aldım ben zam gelmeden 2 yıl extra paketide aldım keyfini sürüyorum

Çünkü Kerizlik parayla
1694166904122.png

Sende de gaming pc var gördüğüm kadarıyla, PS5'ten sıkıldığın oldu mu hiç ?

PS Plus dert değil. Neden zevk vermez detaylandırabilir misin?
3 gün falan oldu alalı daha Gürcistandan gittim aldım , PS almadan önce bir kaç exclusive oyun almıştım bitirmek nasip olmadı daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk konsolum ps5 oldu ilk izlenim olarak çok farklı his ettim :ROFLMAO: Dualsense deneyimi çok hoş

Sende de gaming pc var gördüğüm kadarıyla, PS5'ten sıkıldığın oldu mu hiç ?

PS Plus dert değil. Neden zevk vermez detaylandırabilir misin?
Hocam God of warı Ultraya alıp 60 FPS lock yapıp eline Gamepad al TV ye bağla PS5 le aynı oyunu oynucaksın sonuçta.

Doların 27 olduğu ülkede deluxe'ün 2740 TL olması çok doğal :)
orası öyle olsada onların türkiyedeki harcamaları dolara göre değil tl ile , seslendirme yapılacağı zaman ülkemizde , amerikadaki birinie 10 bin dolar öneriyosa türkiyedeki birine 270.00 tl önermiyor sonuçta daha kar lı adamlar

Geri