Çözüldü✓ GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F Nasıldır?

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
50000
Merhaba iyi forumlar
sizce bu sistem nasıldır özelleştirden ramı da 32gb yaptım 52.5k gibi bir fiyata denk geliyor birkaç tane bilgisayar toplama sihirbazından aynı özellikleri seçtiğimde çok daha pahalı geldi
sizce 52k ya alınabilecek en iyi sistem bu mudur? amd ekran kartının üzmesi veya aşırı ısınma gibi sorunlarla karşılaşır mıyım?
son olarak toplayarak daha ucuza getirebilir miyim bu bilgisayarı birkaç yerde denedim ama başarılı olamadım şimdiden teşekkürler

Merhaba iyi forumlar
sizce bu sistem nasıldır özelleştirden ramı da 32gb yaptım 52.5k gibi bir fiyata denk geliyor birkaç tane bilgisayar toplama sihirbazından aynı özellikleri seçtiğimde çok daha pahalı geldi
sizce 52k ya alınabilecek en iyi sistem bu mudur? amd ekran kartının üzmesi veya aşırı ısınma gibi sorunlarla karşılaşır mıyım?
son olarak toplayarak daha ucuza getirebilir miyim bu bilgisayarı birkaç yerde denedim ama başarılı olamadım şimdiden teşekkürler
veya 40k gibi fiyata rtx 5070 li sistemler almam daha mı iyi olur hatta 40k dan daha ucuz bu kadar fazla fiyat vermek biraz cebimi yakıyor açıkcası

Bana bileşenler biraz dandik geldi. Tek tek toplasan daha sağlıklı olur eğer imkanın varsa.

Bana bileşenler biraz dandik geldi. Tek tek toplasan daha sağlıklı olur eğer imkanın varsa.
o zaman da bu kadar ucuza getiremiyorum ama bütçemin Max hali bu bir de bileşenler dediğimiz bu inno3d gibi markalar mı oluyor?

Merhaba iyi forumlar
PSU sıkıntılı onu değiştirmen lazım ilk önce sonra rami değiştirdik 32gb yaptık bir de 1tb SSD attık 56 bin oluyor

PSU sıkıntılı onu değiştirmen lazım ilk önce sonra rami değiştirdik 32gb yaptık bir de 1tb SSD attık 56 bin oluyor
temiz 56k tl tutuyor yani peki 40-45k bandında rtx 5060 lı sistemler nasıldır arasında çok fazla performans farkı olur mu? 4000 serisine de hayır demem

temiz 56k tl tutuyor yani peki 40-45k bandında rtx 5060 lı sistemler nasıldır arasında çok fazla performans farkı olur mu? 4000 serisine de hayır demem
Neden 9070xt alabiliyorken 5060 alasınız

Neden 9070xt alabiliyorken 5060 alasınız
normalde bütçem 45k biraz zorlayarak 50k oluyorda özelleştirden 55k ya sistem biraz fazla canımı acıtır oynayacağım oyunları ikiside kaldırdığı için aşırı performanstan ziyade biraz daha ucuz olması daha iyi olur teşekkürler ama
biraz test videosu izleyip yeniden düşüncem ona göre 1-2 ay daha erteleyebilirim sistem almayı belkide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam aynı durumdayım sizinle 45 e anca 5060ti lı 4 4 lük sistem bulunuyo 55 e 9070xt arada devasa fark var cıkabiliyosanuz cıkmaya calısın
gerçektende haklısınız arasında 2 katlık fps farkı var sanırım biraz kendimi sıkıcam teşekkürler gerçekten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,860
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri