Ben depodan teslim aldım güvenilir bir yere benziyorlar depoları ağzına kadar doluydu , dolandırıcılık yapacaklarını zannetmiyorum.Fakat teslim alırken isim verdik aldık direk bana garip geldi.Gaming.tr güvenilir mi sistemleri çok uygun fakat yorumları okudum müşteri temsilcisi berbat diyorlar ve bozuk mal gönderiyorlarmış tecrübesi olan var mı çok acil benim için
EvetGaming gen tr mi?
Güvenilirdir.
Güvenilir.
Uzaktayım baya depodan alma şansım yok ama yorumları okudum 4 5 sitede herkes aynı sorunları yazmış ve küçük sorunlar değilBen depodan teslim aldım güvenilir bir yere benziyorlar depoları ağzına kadar doluydu , dolandırıcılık yapacaklarını zannetmiyorum.Fakat teslim alırken isim verdik aldık direk bana garip geldi.
Güvenilir.Gaming.tr güvenilir mi sistemleri çok uygun fakat yorumları okudum müşteri temsilcisi berbat diyorlar ve bozuk mal gönderiyorlarmış tecrübesi olan var mı çok acil benim için
Ben sistemimi buradan aldım. Bir sorun yaşamadım, müşteri hizmetlerine bağlanmak biraz uzun sürüyor ama açıyorlar bir şekilde. Faturayı mailinize gönderiyorlar, kargom da 2-3 gün içerisinde geldi.Gaming.tr güvenilir mi sistemleri çok uygun fakat yorumları okudum müşteri temsilcisi berbat diyorlar ve bozuk mal gönderiyorlarmış tecrübesi olan var mı çok acil benim için