Öneri Gaming.tr güvenilir mi

Mglr0

80+
Reaksiyon skoru
0
Gaming.tr güvenilir mi sistemleri çok uygun fakat yorumları okudum müşteri temsilcisi berbat diyorlar ve bozuk mal gönderiyorlarmış tecrübesi olan var mı çok acil benim için

Daha önce hiç alışveriş yapmadım maalesef bir bilgim yok.

Gaming gen tr diyorsanız güvenilir.

Gaming.tr güvenilir mi sistemleri çok uygun fakat yorumları okudum müşteri temsilcisi berbat diyorlar ve bozuk mal gönderiyorlarmış tecrübesi olan var mı çok acil benim için
Ben depodan teslim aldım güvenilir bir yere benziyorlar depoları ağzına kadar doluydu , dolandırıcılık yapacaklarını zannetmiyorum.Fakat teslim alırken isim verdik aldık direk bana garip geldi.

Gaming gen tr mi?

Ben depodan teslim aldım güvenilir bir yere benziyorlar depoları ağzına kadar doluydu , dolandırıcılık yapacaklarını zannetmiyorum.Fakat teslim alırken isim verdik aldık direk bana garip geldi.
Uzaktayım baya depodan alma şansım yok ama yorumları okudum 4 5 sitede herkes aynı sorunları yazmış ve küçük sorunlar değil

Ben sistemimi buradan aldım. Bir sorun yaşamadım, müşteri hizmetlerine bağlanmak biraz uzun sürüyor ama açıyorlar bir şekilde. Faturayı mailinize gönderiyorlar, kargom da 2-3 gün içerisinde geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,451
Üyeler
189,268
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri