Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Hocam Senin Beklemen Dolar 6 Liraya Düşünce Biter. Çünkü Bu Kurda Bundan İyisini Bulamaz.bulamayacağını bildiğim için bekliyorum
Hocam Senin Beklemen Dolar 6 Liraya Düşünce Biter. Çünkü Bu Kurda Bundan İyisini Bulamaz.bulamayacağını bildiğim için bekliyorum
20-30 dk Furmarkta kaç derece gördü ?Ekran kartında tuf modeli diğerlerine göre biraz daha fazla isinio bende gigabyte 1660super.var ve emin ol asus tuf 1660superle yan yana getir tuf 4 5 6derece daha fazla ısınır
zaten bunu bildiğim için yazdımHocam Senin Beklemen Dolar 6 Liraya Düşünce Biter. Çünkü Bu Kurda Bundan İyisini Bulamaz.
Dolar Düşenedek Burdayıq Bu Günzaten bunu bildiğim için yazdım
pahalı diyor millete hatalı bilgi veriyor
bekleyeceğim toplamasını bende
profil fotoğrafından ne kadar gereksiz bir insan olduğunu anlamam gerekiyordu. Koyuncuk seni işsiz gibi sabahta yazmış bidezaten bunu bildiğim için yazdım
pahalı diyor millete hatalı bilgi veriyor
bekleyeceğim toplamasını bende
hahahahhaprofil fotoğrafından ne kadar gereksiz bir insan olduğunu anlamam gerekiyordu. Koyuncuk seni işsiz gibi sabahta yazmış bide
<3hahahahha
inan gerçek hayattaki mertebeme ağzın açık bir şekilde bakacağına eminim
neyse dümen atmaya devam sanırım reportunu verdim
lan neyden anlıyonki konuşuosun abdullah bile tuf serisinin diğerlerine göre daha cok ısındığını söylüyor zaten boş yapmabu sisteme daha iyi diyen arkadaş nerenle baktın sisteme
Mesaj otomatik birleştirildi:
piyasadan haberi olmayan kardeşim 3600 lerin fiyatı şuan uçtu bu fiyat bence fena değil
kardeşim git işine başkalarına yanlış bilgi verme
kafadan atcak bişi yok gözümle gördüm çünküŞuan tamamen kafadan atıyorsun...
EVO 1660S yok çünkü gerekte yok.
Abdullah 1660TI ve RX5700 Serisi için dedi. İyi misin?lan neyden anlıyonki konuşuosun abdullah bile tuf serisinin diğerlerine göre daha cok ısındığını söylüyor zaten boş yapma
kafadan atcak bişi yok gözümle gördüm çünkü
hiçbirşey anlamadımAbdullah 1660TI ve RX5700 Serisi için dedi. İyi misin?
@Emirhandkee
@RevDeisDou
@06ankaralı
@crazyreign
@ByEfe04
@FightForHonor
Bide siz anlatın bu arkadaşa.
Arkadaş TUF 1650S-1660S'e ısınma sorunlu diyor...hiçbirşey anlamadım
Arkadaş TUF 1650S-1660S'e ısınma sorunlu diyor...
Oysa ki 1660TI ve 5700 Serisi sorunlu (EVO Olmayan).
Aynen bak demiş.
1660TI ve 5700 Serisinde sorun vardı.yenilenen kartlar bunlar değilmi ?