Neler Yeni

Gaminggen tr güvenli mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren
gaminggen tr den kasa+monitör almak istiyorum ama güvenli mi diye sormak istiyorum. işte hızlı getirirler güvenli getirirler falan. toplam 20-25k arası alışveriş yapıcam güvenli midir ? alanlar varsa yazabilir mi veya bilgili olanlar.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Gaming gen tr diyorsan evet güvenli.

The Semih

80+ Gold
gaminggen tr den kasa+monitör almak istiyorum ama güvenli mi diye sormak istiyorum. işte hızlı getirirler güvenli getirirler falan. toplam 20-25k arası alışveriş yapıcam güvenli midir ? alanlar varsa yazabilir mi veya bilgili olanlar.
Sen Kasanın linkini at ona göre cevap verelim sahte site dolu heryer.

Sezerinho10

80+ Bronze
Güvenli kuşkunuz olmasın ama yoğunluğa göre geç gelme ihtimali var

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen Kasanın linkini at ona göre cevap verelim sahte site dolu heryer.

işlemcisi yükseltilmiş hali tabi. bu fiyatlarda bunu buldum en iyilerinden biri bence bu.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
evet gaming.gen.tr :d yazım yanlışı olmuş. peki siz hiç siperiş verdiniz mi ? veya bir kaynak var mı güvenebileceğim.
Daha önce sipariş vermedim ancak şuan güncel siparişim bulunmakta, Site güvenli olduğunu bildiğim için aldım ürün gelince istersen tekrar bilgilendiririm.

1686264001960.png

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Furkan Görür
2 hazır sistem aldım güvenilir

Recept41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Recep

işlemcisi yükseltilmiş hali tabi. bu fiyatlarda bunu buldum en iyilerinden biri bence bu.
Aynı sistemi az önce özelleştirerek satın aldım. Hafta sonu araya girdiği için pazartesi elimde olur herhalde.

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Mart sonunda sistem aldım, biraz kargolamada gecikiyorlar ama onun dışında sorun yaşamadım. Parçaların kutularını, yan parçaları falan hepsini eksiksiz gönderiyorlar.

Top Bottom