Gaminggen ultima 2060

Reaksiyon skoru
15
Bu fiyat aralığında bütçem var ve gözüme en uygun gelen bu sistem başka önerebileceğiniz pc varsa veya bu pcyle ilgili söylemek istediğiniz varsa duymak isterim.Ekran kartı olarak asusu istiyorum.Şimdiden teşekkürler

Eğer nvidia rtx özelliğine sahip bir kart istiyosan iyi duruyor parçalar falan ama rtx kullanmam diyosan o fiyata daha yüksek performanslı amdler var sanırım. Bide kasanın önü camlı yanlarında ufak boşluklar var havayıda pek iyi alamayabilir

Eğer nvidia rtx özelliğine sahip bir kart istiyosan iyi duruyor parçalar falan ama rtx kullanmam diyosan o fiyata daha yüksek performanslı amdler var sanırım
Aynen biliyorum başta 5600 düşünüyordum da sonra rtx driverlar ömür farkını felan düşününce 2060 a karar verdim

Bu fiyat aralığında bütçem var ve gözüme en uygun gelen bu sistem başka önerebileceğiniz PC varsa veya bu pcyle ilgili söylemek istediğiniz varsa duymak isterim.Ekran kartı olarak asusu istiyorum.Şimdiden teşekkürler
Psu ve anakart kötü, onun dışında iyi gibi.

Bu fiyat aralığında bütçem var ve gözüme en uygun gelen bu sistem başka önerebileceğiniz PC varsa veya bu pcyle ilgili söylemek istediğiniz varsa duymak isterim.Ekran kartı olarak asusu istiyorum.Şimdiden teşekkürler
Alınmaz çok kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,148
Üyeler
191,361
Son üye
UncZ→
Geri