Neler Yeni

Yardım GamingGenden Garantiden Gelen Sistemim Kırılmış

k0caeLL

80+
Hocam Tüketici Hakem Heyetine başvurun bence sonuçta sorun sizden kaynaklı değil kargo şirketinden kaynaklı

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam Tüketici Hakem Heyetine başvurun bence sonuçta sorun sizden kaynaklı değil kargo şirketinden kaynaklı
Yardımcı olmazlar ise başvuracağım zaten hocam ama acaba tutanak tutturmanız gerekiyordu demesinler oradada

NightWish2434

80+ Silver
Yardımcı olmazlar ise başvuracağım zaten hocam ama acaba tutanak tutturmanız gerekiyordu demesinler oradada
Yani açarken kayıt almadığın için senin yapmadığın ne malum

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Yani açarken kayıt almadığın için senin yapmadığın ne malum
Hocam kasanın ön kısmını çıkarabilmem için çekiçle felan vurmam lazım üstüne asılmam felan lazım, cam çatlasa felan tamam eyvallahda böyle kırabilmem imkansız gibi bir şey

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Selam herkese , 1-1.5 ay önce 2020de aldığım sistemi garantiye göndermiştim , tamir edilmiş ve bugün elime ulaştı kargoyu açtığımda ekteki manzara ile karşılaştım , gönderdiğimde sağlam paketlemiştim ama kargoda gelirken zarar görmüş ve kasanın ön kısmı tamamen çıkmış kırılmış, arayıp sordum tutanak tutturmanız gerekiyordu diyorlar.
İç içe 2 büyük kutu vardı açmam çok uzun sürecekti bende direkt aldım görselleri mail olarak istediler gönderdim dönüş yapmadılar halen , paketleme çok kötüydü ön taraf korunaksızdı sağolsun yurtiçi kargoda paketleri fırlattığı için kırılmış kargoda..

Şimdi ne yapabilirim bunun hakkında bilginiz var mı ? Her aldığım şeyde bir problem çıkıyor kafayı yemek üzereyim garantiden gelen ürün kırık geliyor psikolojik sorunlarım var zaten bide bunları yaşamak beni çok üzüyor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz :(
Güncelleme ; Teknik serviste çalışan birime ulaştım bir şekilde kişisel telefonunu aradım durumu anlattım , 2 sistemimde sorun yaşadığım için pcyi geri göndermemi ve ön kısmı değiştirebileceklerini söyledi.
Ayrıca sistemede anakarta bios yazmak dışında hiçbirşey yapmamışlar göndermeden önce şuanki halinden daha iyiydi bilgisayar.. Şimdi heryerden bi cızırtı geliyor psuda sorun yoktu ondanda cızırtı geliyor kafayı yememe ramak kaldı hangi sistemi göndersem daha kötü bir şekilde geri dönüyor.

NightWish2434

80+ Silver
Hocam kasanın ön kısmını çıkarabilmem için çekiçle felan vurmam lazım üstüne asılmam felan lazım, cam çatlasa felan tamam eyvallahda böyle kırabilmem imkansız gibi bir şey
o kadar zor değilde düşünce felan sıkıntı olmuş olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Selam herkese , 1-1.5 ay önce 2020de aldığım sistemi garantiye göndermiştim , tamir edilmiş ve bugün elime ulaştı kargoyu açtığımda ekteki manzara ile karşılaştım , gönderdiğimde sağlam paketlemiştim ama kargoda gelirken zarar görmüş ve kasanın ön kısmı tamamen çıkmış kırılmış, arayıp sordum tutanak tutturmanız gerekiyordu diyorlar.
İç içe 2 büyük kutu vardı açmam çok uzun sürecekti bende direkt aldım görselleri mail olarak istediler gönderdim dönüş yapmadılar halen , paketleme çok kötüydü ön taraf korunaksızdı sağolsun yurtiçi kargoda paketleri fırlattığı için kırılmış kargoda..

Şimdi ne yapabilirim bunun hakkında bilginiz var mı ? Her aldığım şeyde bir problem çıkıyor kafayı yemek üzereyim garantiden gelen ürün kırık geliyor psikolojik sorunlarım var zaten bide bunları yaşamak beni çok üzüyor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz :(
Geçmiş olsun kanka en koru yapıştırırsin ya da o şekilde kullanırsın artık napalim. Tüm siteler böyle berbat yolluyorlar sonra tutanak tutmanız lazımdı diyip siyriliyorlsr

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Kargo firması tarafına Tazmin talebi açabilir firma, ancak tazmin talebinde ürünün bedeli 100₺ ise 100₺ alma garantisi olmayacak. Ürün teslim edildikten 15 iş günü sonrasında tazmin işlemi başlatılabilir bilginize.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Kargo firması tarafına Tazmin talebi açabilir firma, ancak tazmin talebinde ürünün bedeli 100₺ ise 100₺ alma garantisi olmayacak. Ürün teslim edildikten 15 iş günü sonrasında tazmin işlemi başlatılabilir bilginize.
Hocam bize gönderin dediler hem kasanın ön kısmını tamir edelim hemde sistemi tekrar kontrol edelim dediler , sistemi kontrol bile etmediklerine eminim sadece anakartı garantiye yollamışlar .. Yinede teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,614
Üyeler
167,866
Son üye
semih3rnandez
Top Bottom