NightWish2434
80+ Silver
En kötü Corsair delta RGB kasası için mesh panel yapan arkadaşa sorarsın belki yapabilir.Mesh değil maalesef..
En kötü Corsair delta RGB kasası için mesh panel yapan arkadaşa sorarsın belki yapabilir.Mesh değil maalesef..
Yardımcı olmazlar ise başvuracağım zaten hocam ama acaba tutanak tutturmanız gerekiyordu demesinler oradadaHocam Tüketici Hakem Heyetine başvurun bence sonuçta sorun sizden kaynaklı değil kargo şirketinden kaynaklı
Yani açarken kayıt almadığın için senin yapmadığın ne malumYardımcı olmazlar ise başvuracağım zaten hocam ama acaba tutanak tutturmanız gerekiyordu demesinler oradada
Hocam kasanın ön kısmını çıkarabilmem için çekiçle felan vurmam lazım üstüne asılmam felan lazım, cam çatlasa felan tamam eyvallahda böyle kırabilmem imkansız gibi bir şeyYani açarken kayıt almadığın için senin yapmadığın ne malum
Güncelleme ; Teknik serviste çalışan birime ulaştım bir şekilde kişisel telefonunu aradım durumu anlattım , 2 sistemimde sorun yaşadığım için pcyi geri göndermemi ve ön kısmı değiştirebileceklerini söyledi.Selam herkese , 1-1.5 ay önce 2020de aldığım sistemi garantiye göndermiştim , tamir edilmiş ve bugün elime ulaştı kargoyu açtığımda ekteki manzara ile karşılaştım , gönderdiğimde sağlam paketlemiştim ama kargoda gelirken zarar görmüş ve kasanın ön kısmı tamamen çıkmış kırılmış, arayıp sordum tutanak tutturmanız gerekiyordu diyorlar.
İç içe 2 büyük kutu vardı açmam çok uzun sürecekti bende direkt aldım görselleri mail olarak istediler gönderdim dönüş yapmadılar halen , paketleme çok kötüydü ön taraf korunaksızdı sağolsun yurtiçi kargoda paketleri fırlattığı için kırılmış kargoda..
Şimdi ne yapabilirim bunun hakkında bilginiz var mı ? Her aldığım şeyde bir problem çıkıyor kafayı yemek üzereyim garantiden gelen ürün kırık geliyor psikolojik sorunlarım var zaten bide bunları yaşamak beni çok üzüyor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz![]()
o kadar zor değilde düşünce felan sıkıntı olmuş olabilirHocam kasanın ön kısmını çıkarabilmem için çekiçle felan vurmam lazım üstüne asılmam felan lazım, cam çatlasa felan tamam eyvallahda böyle kırabilmem imkansız gibi bir şey
Geçmiş olsun kanka en koru yapıştırırsin ya da o şekilde kullanırsın artık napalim. Tüm siteler böyle berbat yolluyorlar sonra tutanak tutmanız lazımdı diyip siyriliyorlsrSelam herkese , 1-1.5 ay önce 2020de aldığım sistemi garantiye göndermiştim , tamir edilmiş ve bugün elime ulaştı kargoyu açtığımda ekteki manzara ile karşılaştım , gönderdiğimde sağlam paketlemiştim ama kargoda gelirken zarar görmüş ve kasanın ön kısmı tamamen çıkmış kırılmış, arayıp sordum tutanak tutturmanız gerekiyordu diyorlar.
İç içe 2 büyük kutu vardı açmam çok uzun sürecekti bende direkt aldım görselleri mail olarak istediler gönderdim dönüş yapmadılar halen , paketleme çok kötüydü ön taraf korunaksızdı sağolsun yurtiçi kargoda paketleri fırlattığı için kırılmış kargoda..
Şimdi ne yapabilirim bunun hakkında bilginiz var mı ? Her aldığım şeyde bir problem çıkıyor kafayı yemek üzereyim garantiden gelen ürün kırık geliyor psikolojik sorunlarım var zaten bide bunları yaşamak beni çok üzüyor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz![]()
Hocam bize gönderin dediler hem kasanın ön kısmını tamir edelim hemde sistemi tekrar kontrol edelim dediler , sistemi kontrol bile etmediklerine eminim sadece anakartı garantiye yollamışlar .. Yinede teşekkür ederimKargo firması tarafına Tazmin talebi açabilir firma, ancak tazmin talebinde ürünün bedeli 100₺ ise 100₺ alma garantisi olmayacak. Ürün teslim edildikten 15 iş günü sonrasında tazmin işlemi başlatılabilir bilginize.