KendineMüzisyen
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
gücenilir instagramdan çekiliş vs. yaptılar cuma günü her hafta yapıyorlar
1 ini aldık 1 tane daha alıcaz insallah sorun cıkmaz, cünkü zaten zorladım bütceyi elimdekini satıcamDostum aynen ulaşırsan güvenilir mantığıyla devam sonra istanbul bilişim gibi patlarsın.
İtopyaya sor ulaşanların sayısı kaç kimse ulaşamıyor ama güvenli.
Şikayet var en sağlam markada bile sorun bulursun.
Dün sokağa çıkma yasağı vardı.
Bekle azıcık sabret
bizzat ordan alışveriş yapıyorum hiç bir sıkıntıları yok hatta evime yakın diye 1 kere yerlerine gittim çok iyi insanlarArkadaşlar ne aradım mı ulaşabiliyorum ne mesajlara dönüyorlar ona göre alıcam çok şikayet gördüm şikayetvarda. Yok mavi ekranlı sistemler yok kargoya vermemeler, gaminggentr sitesinden alısveriş yapan var mı?
alıyorum o zaman hayırlı olur insallah.Güvenilir bir site
aldım hayırlısı olsun sagolunbizzat ordan alışveriş yapıyorum hiç bir sıkıntıları yok hatta evime yakın diye 1 kere yerlerine gittim çok iyi insanlar![]()
Ben dün yaptım blade 3100 sistemini satın aldımArkadaşlar ne aradım mı ulaşabiliyorum ne mesajlara dönüyorlar ona göre alıcam çok şikayet gördüm şikayetvarda. Yok mavi ekranlı sistemler yok kargoya vermemeler, gaminggentr sitesinden alısveriş yapan var mı?
Hangisini aldınalıyorum o zaman hayırlı olur insallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aldım hayırlısı olsun sagolun
nova 5600xtBen dün yaptım blade 3100 sistemini satın aldım
Hangisini aldın
sizede hayırlı olsun insallah sıkıntısız kullanırızBen dün yaptım blade 3100 sistemini satın aldım
Hangisini aldın
Sağolun sizdenova 5600xt
sizede hayırlı olsun insallah sıkıntısız kullanırız