site direkt 30k mı çekicek yoksahocam sen sımdı senın alacagın urun 30.000 TL sen bunu ınternetten alıcaksın kartla senın kartının lımıtınınde 30.000 TL olması lazım bunu aldıgın sıte senın dırekt kartından cekıyor ve kendısıne gıtmıs oluyor senın yaptıgın taksıt bankaya oluyor sıteye degıl sen banlkaya odeme yapıyorsun kredı kartları - ye dusmezler
Mesaj otomatik birleştirildi:
12 ay boyunca odedıkce de taksıtlerını kartının lımıtı tekrar 30k ya cıkıyor
Evet kanka daha kaç kere yazacağız aynı şeyleri.site direkt 30k mı çekicek yoksa
he yani 30k fln çekmiyicek karttan anladım hocam eyvallahDostum alacağın ürün tutarı kadar kredi kartında kullanılabilir limit olması gerekiyor. Ürünü taksitli olarak herhangi bir yerden satın aldığında kullanılabilir limitin ürünün toplam limiti kadar azalır. Her ay sen taksit tutarını ödedikçe taksit tutarı kadar limit açılır. Böylece ürünü sana satan kişi parasını peşin almış olur sen taksitini bankaya ödemiş olursun.
30kyı cekıcek kardesımsite direkt 30k mı çekicek yoksa
pardon kanka anlamadıgım içinde özür dilerimEvet kanka daha kaç kere yazacağız aynı şeyleri.
Senin dediğin olay elle taksit yapılan yerlerde geçerli.pardon kanka anlamadıgım içinde özür dilerim
kanka kusura bakma ben hala olayı çözemedim şimdi 30k param yok 5k param var kartımda limitimde 30k.Şimdi site limit kadar çekip parasını alıcak ben her ay limiti tekrar yükseltmek için para ödeyeceğim dimi. Olay bu anladıgım kadarıyla,doğru anlamışmıyımSenin dediğin olay elle taksit yapılan yerlerde geçerli.
Kartındaki bütün limiti çekecek 30K var dedin ya Hepsi gidiyor onun. Sonra kaç taksit yaptıysan. mesala 12 taksit yaptın. 30/12=2500 tl ediyor.kanka kusura bakma ben hala olayı çözemedim şimdi 30k param yok 5k param var kartımda limitimde 30k.Şimdi site limit kadar çekip parasını alıcak ben her ay limiti tekrar yükseltmek için para ödeyeceğim dimi. Olay bu anladıgım kadarıyla,doğru anlamışmıyım
Limitin olmadan alamazsın tabi. Kredi kartı limitinden 30K çekilir sonra sana her ay taksit turarı kadar ekstre gelir. Her ay bankaya ekstreni ödersin. Yani kısacası işyeri parayı bankadan peşin alır sende her ay bankana taksit ödersin.Dostlar yaklaşık 1 saat önce bi sistem sipariş vericektim 12 ay taksitle 30bin TL fln oluyor bende okeyledim bilgileri girip doğrulama yaptıktan sonra beyaz sayfa verdi bende müşteri hizmetlerini aradım.Konuştugum adam dediki kartınızda 30bin TL limit olması lazım bende ne alaka taksitle alıyorum dedim.Bana dediği şuydu 30bin tlyi direk kartından çekip aylık bakiyenden düşülüyor. Şimdi dostlar ben bu olayı anlamadım takst olayı böyle bir şey değil diye biliyorum aydınlatırmısınız biraz beni