Gang Type CNC Makinası Nasıl Öğrenilir?

Reaksiyon skoru
0
Selam arkadaşlar, CNC işini bir nebze de olsa öğrenmek istiyorum. Kullanacağım makinanın modeli gang type cnc olarak geçiyor sanırım diş açma mil kesme gibi işlemler yapılıyor ama nereden öğrenceğimi bulamadım internetteki kaynaklar genelde farklı modeller üzerinden öğretiyor bu tip cnc makinalarını ğrenmem için yardımcı olabilirmisiniz ?

aynısı bizim iş yerinde var yapman gereken cnc dersi var onu alıp belge almalısın sonrasında iş yerlerinde çalışıp öğrenebilirsin

bizdeki bu model amcam biliyo bide 20 yaşında meslek lisesinden beri bizle olan sonrasında cnc kursu alıp cnc nin başına geçti
1764929504130.webp

Konudan bağımsız sorucam fanuc tipi daha iyi değil Mi

aynısı bizim iş yerinde var yapman gereken cnc dersi var onu alıp belge almalısın sonrasında iş yerlerinde çalışıp öğrenebilirsin

bizdeki bu model amcam biliyo bide 20 yaşında meslek lisesinden beri bizle olan sonrasında cnc kursu alıp cnc nin başına geçti
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
cevabınız iççn teşekkür ederim ederim hocam şuan işe başladım beraber çalıştığım usta yabancı uyruklu olduğundan dolayı pek anlaşmıyoruz dediklerini anlamıyorum ayrı bi şekilde öğrenmem gerekiyor benim çalıştığım makina bu sanırım ayarlama kısmında geneli aynı bunu öğrene bileceğim herhangi bir playlist vs. var ise iletebilirseniz çok makbule geçer (işyeri sahibi sorduğum zaman öğrenmek istiyorsan syntec veya fanuc üzerine çalışman gerekiyor dedi)

Ekler

• 1764950931652.webp
    1764950931652.webp
    10 KB · Hit: 2
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,049
Üyeler
185,827