Yardım Gank Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum

Talha0

80+
Reaksiyon skoru
91
Dün ganktan machenike L7 mix mouseun siparişini geçtim daha sonra kargo takip kodu iletilmedi sonra Whatsapptan ulaşmaya çalıştım mesajım daha iletilmedi Instagram'dan yazdım daha geri dönüş yapmadılar. Yetkili Emre beye mail attım daha onada dönulmedi az önce müşteri hizmetlerini aradım 7dk boyunca baglanilmadi ve mouseun aciliyeti var ne zaman geleceğini bilmem gerek müşteri hizmetleri rezalet bir firmaymis gelişme olursa buraya yazarım.

1000194840.webp

Dün ganktan machenike L7 mix mouseun siparişini geçtim daha sonra kargo takip kodu iletilmedi sonra Whatsapptan ulaşmaya çalıştım mesajım daha iletilmedi Instagram'dan yazdım daha geri dönüş yapmadılar. Yetkili Emre beye mail attım daha onada dönulmedi az önce müşteri hizmetlerini aradım 7dk boyunca baglanilmadi ve mouseun aciliyeti var ne zaman geleceğini bilmem gerek müşteri hizmetleri rezalet bir firmaymis gelişme olursa buraya yazarım.
Bende pazartesi wpden bir sorun için yazmıştım iletilmedi bile beni engellediler falan sanmıştım :D

Aldığım ürünü sırf iade edebileceğim adresi öğrenebilmek 10 gün sürdü bu siteden ürün almayın destek vs yok.

Hocam daha sonra wpden yazdilarmi
Önceki destek mesajım epey önceydi onda yardımcı olmuşlardı. Şu an pazartesi mesaj yazmıştım ona dönmediler iletilmedi bile benimde aciliyetim olmadığından darlamadım sorunları ne acaba bilmiyorum :D

İnşallah ürün sorunlu gelmez yoksa ancak 2 ayda çözerim gibiduruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,977
Üyeler
187,911
Son üye
aliicik
Geri