Neler Yeni

Garanti konusunda bilgili olan kişiler bana ulaşabilir mi?

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Heisenberg
Beyler bi kulaklık aldım 1-2 hafta kullandım kullanmadm, o da okuldan eve dönerken metrobüste günde 1 saat falan, şimdi benden yeni kulaklık parası isteniyor ve yeni kulaklık satacaklarmış lütfen yardım edin

yerçileği

80+ Bronze
Beyler bi kulaklık aldım 1-2 hafta kullandım kullanmadm, o da okuldan eve dönerken metrobüste günde 1 saat falan, şimdi benden yeni kulaklık parası isteniyor ve yeni kulaklık satacaklarmış lütfen yardım edin
Niye yeni kulaklık parası isteniyor onu açıklar mısın

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Heisenberg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye yeni kulaklık parası isteniyor onu açıklar mısın
İçine kulak akıntısı varmış ki yalan yani, zaten 2 hafta kullanmamışımdır. Günde 1 saat, ki kulak temizliğime çok özen gösteririm.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Heisenberg

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Heisenberg

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Heisenberg
Düzeltme: Kulaklık filtresi tıkanmış, kulaklığın tamir edilemeyeceğini ve yeni kulaklık için 530 TL istediler. Ödeyemeyeceğimi ve öğrenci olduğumu uzun uzadıya bir mesajda anlatmamın ardından ücretsiz bir şekilde filtre temizliği yapıldı. Yani ağlamayana meme yok arkadaşlar. Hakkınızı savunun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Sağ yada sol kulaklık tan sanki böyle hava girişi kapanmış gibi içeri sokunca biraz daha az ses geliyor kulağın dışına alınca nomral ses mi veriyor

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Heisenberg
Sağ yada sol kulaklık tan sanki böyle hava girişi kapanmış gibi içeri sokunca biraz daha az ses geliyor kulağın dışına alınca nomral ses mi veriyor
Evet öyleydi, düzeltmişler ve yarın kargoya verecekler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
hocam D&R dan bir şey alınmayacagı gerçekten netleşti kesin ayıplı ürünler satıyorlar kablo aldım bozuk geldi s22 cihaz aldım kamerası bozuk geldi şuan garantide bir daha onla uğraşıyorum inan ki 20 iş günü içinde değişimi gerçekleşmesi gereken cihazım 8. iş günü olmasına rağmen cihazdan bir ses seda yok ben artık d&r a olan güvenimi kaybettim bu arada gönderdiğin ürün garanti kapsamına girer nedeninide şöyle söyliyeyim eğer aldıgın ürün 6 ay içinde arıza veya sorun çıkarırsa bu sorun cihaz veya ürün kutusu açılmadan önce arızalıymıs diye değerlendirilir veyahutta cihaz bir anda ses azaldı dediysen buda ne olursa olsun kulak akmasıymış oymuş buymuş onlar bahane sen hakkını sonuna kadar aramakta iznin var bu senin hakkın cihazın değişimini istedim mesela ben ve yapılacakta eğer yapılmazsa tüketici hakem heyetine e devletten başvur sana gerekn her detayı verecekler cebinden bir gram para çıkmadan oturdugun yerden dava açmana yardımcı olarak yine oturdugun yerden paranı almanı geçen süre içerisinde arttıysa fiyat o düzeyden veya misliyle bir üst model vererek veya aynı cihazla ya da para davası açarak her türlü hakkını alma hakkına sahipsin bende eğer ürünüm bana sorunsuz diye yollanırsa aynısını yapıcagım

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Heisenberg
Siz gönderirken herhangi bir ücret ödediniz mi Garantiye bendede aynı sorun var garantiye göndermeyi düşünüyorum
Hayır, whatsapp destek hattından ulaştım firmaya, bana bir kargo ile anlaşmaları olduğunu ve özel bir kod verdiler. Ben de o kargoya gidip, ürünü teslim ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam D&R dan bir şey alınmayacagı gerçekten netleşti kesin ayıplı ürünler satıyorlar kablo aldım bozuk geldi s22 cihaz aldım kamerası bozuk geldi şuan garantide bir daha onla uğraşıyorum inan ki 20 iş günü içinde değişimi gerçekleşmesi gereken cihazım 8. iş günü olmasına rağmen cihazdan bir ses seda yok ben artık d&r a olan güvenimi kaybettim bu arada gönderdiğin ürün garanti kapsamına girer nedeninide şöyle söyliyeyim eğer aldıgın ürün 6 ay içinde arıza veya sorun çıkarırsa bu sorun cihaz veya ürün kutusu açılmadan önce arızalıymıs diye değerlendirilir veyahutta cihaz bir anda ses azaldı dediysen buda ne olursa olsun kulak akmasıymış oymuş buymuş onlar bahane sen hakkını sonuna kadar aramakta iznin var bu senin hakkın cihazın değişimini istedim mesela ben ve yapılacakta eğer yapılmazsa tüketici hakem heyetine e devletten başvur sana gerekn her detayı verecekler cebinden bir gram para çıkmadan oturdugun yerden dava açmana yardımcı olarak yine oturdugun yerden paranı almanı geçen süre içerisinde arttıysa fiyat o düzeyden veya misliyle bir üst model vererek veya aynı cihazla ya da para davası açarak her türlü hakkını alma hakkına sahipsin bende eğer ürünüm bana sorunsuz diye yollanırsa aynısını yapıcagım
Teşekkür ederim hocam yazınız için. Gerçekten D&R pişmanlıktır. Hepsiburada ve amazondan şaşmam daha. Kulaklığı şimdi filtrelerini temizlemişler ve sorun çözülmüş. Geri yollayacaklar.

Top Bottom