Neler Yeni

Garanti Mobil Kayıt Ol 1100tl Kupon Kazan 🔥

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Alt limiti var mı
Yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 1 ay önce falan üye oldum ref kodu250tl zımbırtısı çalışmıyordu diğer kodları şuan kullanabiliyor muyuz
Yeni kayıt olanlar için geçerli hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kuponlar alt limitlimi limitsizmi
Alt limit yok direk parayı kupon olarak veriyor

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Tolga
A101 devam ediyor mu? Kampanyalar kısmından göremedim de.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
Halihazırda zaten 5 bankaya üyeyim 6. Ya da gerek yok garantiyi sevmiyorum ben nedense hiç ısınamadım. Daha önce de kampanyaları olmuştu yine katılmadım
kullandığınız en iyi banka hangisi sizce ve en hızlı gelen hangisi olmuştu hatırlıyor musunuz

CptSpork

80+ Bronze
kodları girdim de uygun değilsiniz dedi, yeni müşterilere özel galiba

fasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet
Az önce üye oldum ref kodu girmek için kart başvurusu yapmaya gerek var mı çünkü 250 bonus diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
kullandığınız en iyi banka hangisi sizce ve en hızlı gelen hangisi olmuştu hatırlıyor musunuz
İs bankasibin uygulamasi çok kötü ve karışık onun disinda güzel. Eğer borsayla uğraşıyorsaniz midas tavsiye ederim arayuzunu en begendim uygulamalar arasinda ve diger bankalara nazaran cok az komisyon kesiyor. Halkbank'ın kampanyaları güzel ama yine uygulamasi çok kötü. Ziraat bankasının uygulaması fena değil ama onda da neredeyse hic kampanya yok. Denizbank dolandirici gibi bisey kampanyalari calismiyor hicbir zaman paranızdan oluyorsunuz sadece musteri hizmetleri cok ilgisiz ve yardimci olmuyor tavsiye etmem. Diger bankalar ön ödemeli onlarin arasinda da papara ve nays acik ara daha iyi. Bir banka kartı cikartmak istesem hangisini tercih ederdin diye sorsanız ben ziraat bankasıni secerdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
956
İsim
Talha Açıkgöz
Hocam babamın garanti kredi kartı var ama Mobile üye değil galiba üye olsam gelir mi

Top Bottom