Neler Yeni

Garanti muadil ürün sorunu

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Kadir
2k 165hz ips monitörüme değişim kararı çıktı, değişim olarak 1080p 240hz va monitör öneriyorlar , reddediyorum yok diyorlar, 2500 iade de işime yaramaz. napsam ?

Knispel

80+ Bronze
Eğer ellerinde aynı monitörden yoksa onun bir üstü modelini vermek zorundalar yine de vermiyorlarsa monitör size geri gelsin Tüketici Hakem Heyetine başvurun 2-3 ay beklersiniz ama sonuç sizin tarafınıza olur.

yusuftheayay

80+ Bronze
2k 165hz ips monitörüme değişim kararı çıktı, değişim olarak 1080p 240hz va monitör öneriyorlar , reddediyorum yok diyorlar, 2500 iade de işime yaramaz. napsam ?
Aynısı başıma geldi thhye verdim mahkeme beni haklı buldu, hangi firma bunu yapan?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
iade edeceklerse şu anki değeriyle iade etmek zorundalar thh'ye başvur ya da youtube videosu çek konuyla alakalı bu arada hangi firma

yusuftheayay

80+ Bronze
Bu arada mahkemeye başvururken güncel fiyatı üzerinden para iadesi de isteyebilirsin

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Dünyalı Birisi
1- Tüketici, ürünün ücret iadesini isteyebilir. (Bunu siz zaten istemiyorsunuz.)
2- Tüketici, ayıp oranında ücret iadesi isteyebilir. (Bu zaten tamir olamadığından imkansız)
3- Tüketici, imkanlar dahilinde ürünün yenisi ile yoksa bir üst model ile değişimini talep edebilir. (Sizin isteminiz gereken yada talep etmeniz gereken madde budur.)

Bu 3 madde de sizin tercihiniz sonucu olacaktır. Satıcı size hiçbirşey dayatamaz. Tercih sizin.
Anlaşmazlık durumunda THH giderseniz. Heyet raporu da %99 olarak 3. madde şeklinde olacaktır.
Size kesinlikle ya aynısını veremiyorlar ise üst modelini vermek zorundalar.

Son düzenleme:

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Kadir
Eğer ellerinde aynı monitörden yoksa onun bir üstü modelini vermek zorundalar yine de vermiyorlarsa monitör size geri gelsin Tüketici Hakem Heyetine başvurun 2-3 ay beklersiniz ama sonuç sizin tarafınıza olur.
Diyorum thh size verin derse ne yapacaksınız bilmiyoruz diyorlar

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Dünyalı Birisi
Diyorum thh size verin derse ne yapacaksınız bilmiyoruz diyorlar
Bilmiyoruz diye bir şey yok.
Şayet THH sizin lehinize birebir ürün yada üst serisi değişim kararı verirse, (Siz talebinizi kesinlikle böyle açın. Ücreti hiç karıştırmayın.) Seve Seve kanunları gereği size THH kararını uygulamak durumundadırlar.

Aksi halde ilamlı icra ile firmadan kan alırsın :)
Çünkü elinde THH kararı var.

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Kadir
Bilmiyoruz diye bir şey yok.
Şayet THH sizin lehinize birebir ürün yada üst serisi değişim kararı verirse, (Siz talebinizi kesinlikle böyle açın. Ücreti hiç karıştırmayın.) Seve Seve kanunları gereği size THH kararını uygulamak durumundadırlar.

Aksi halde ilamlı icra ile firmadan kan alırsın :)
Çünkü elinde THH kararı var.
İşin kötü tarafı, satıcı yardımcı olmaya çalışıyor, distribütör iş birliğine yanaşmıyor. Bu hikayede yanan satıcı olacak...

Top Bottom