Ya aynısını verin de ya da paranı iste2k 165hz ips monitörüme değişim kararı çıktı, değişim olarak 1080p 240hz va monitör öneriyorlar , reddediyorum yok diyorlar, 2500 iade de işime yaramaz. napsam ?
Verecekleri monitör belli miHocam iade problem değil, 2021 de 2500 tl ye aldım bu monitörü ben, şu an muhabbet kuşu alamam bu paraya İadeye dünden razılar zaten
Aynısı başıma geldi thhye verdim mahkeme beni haklı buldu, hangi firma bunu yapan?2k 165hz ips monitörüme değişim kararı çıktı, değişim olarak 1080p 240hz va monitör öneriyorlar , reddediyorum yok diyorlar, 2500 iade de işime yaramaz. napsam ?
iade edeceklerse şu anki değeriyle iade etmek zorundalar thh'ye başvur ya da youtube videosu çek konuyla alakalı bu arada hangi firma2k 165hz ips monitörüme değişim kararı çıktı, değişim olarak 1080p 240hz va monitör öneriyorlar , reddediyorum yok diyorlar, 2500 iade de işime yaramaz. napsam ?
Vermek istedikleri bu https://www.lenovo.com/tr/tr/monitors/r27fc-30/Verecekleri monitör belli mi
1- Tüketici, ürünün ücret iadesini isteyebilir. (Bunu siz zaten istemiyorsunuz.)2k 165hz ips monitörüme değişim kararı çıktı, değişim olarak 1080p 240hz va monitör öneriyorlar , reddediyorum yok diyorlar, 2500 iade de işime yaramaz. napsam ?
Diyorum thh size verin derse ne yapacaksınız bilmiyoruz diyorlarEğer ellerinde aynı monitörden yoksa onun bir üstü modelini vermek zorundalar yine de vermiyorlarsa monitör size geri gelsin Tüketici Hakem Heyetine başvurun 2-3 ay beklersiniz ama sonuç sizin tarafınıza olur.
Bilmiyoruz diye bir şey yok.Diyorum thh size verin derse ne yapacaksınız bilmiyoruz diyorlar
İşin kötü tarafı, satıcı yardımcı olmaya çalışıyor, distribütör iş birliğine yanaşmıyor. Bu hikayede yanan satıcı olacak...Bilmiyoruz diye bir şey yok.
Şayet THH sizin lehinize birebir ürün yada üst serisi değişim kararı verirse, (Siz talebinizi kesinlikle böyle açın. Ücreti hiç karıştırmayın.) Seve Seve kanunları gereği size THH kararını uygulamak durumundadırlar.
Aksi halde ilamlı icra ile firmadan kan alırsın
Çünkü elinde THH kararı var.