Neler Yeni

Garanti muadil ürün sorunu

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Dünyalı Birisi
İşin kötü tarafı, satıcı yardımcı olmaya çalışıyor, distribütör iş birliğine yanaşmıyor. Bu hikayede yanan satıcı olacak...
Aslında o da yanmaz. Senin zaten distribütör ile yazışıyor olman lazım.
Satıcı ürünü satmak ile mükellef. Garanti firmanın kendisidir.

THH başvuracak isen distribütör üzerinden başvur. Yoksa satıcı üzerinden THH kararı olumsuz çıkma ihtimali yüksek.
Taraflar sen ve distribütör olmalı.

Örneğin Vatan Bilgisayar yada MediaMarkt 'tan Philips marka süpürge aldın. 1 yıl sonra bozuldu.
Burada muhattap satıcı değildir. Ürünün kendi firması olan Philips 'tir. Gibi gibi.

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Kadir
Aslında o da yanmaz. Senin zaten distribütör ile yazışıyor olman lazım.
Satıcı ürünü satmak ile mükellef. Garanti firmanın kendisidir.

THH başvuracak isen distribütör üzerinden başvur. Yoksa satıcı üzerinden THH kararı olumsuz çıkma ihtimali yüksek.
Taraflar sen ve distribütör olmalı.

Örneğin Vatan Bilgisayar yada MediaMarkt 'tan Philips marka süpürge aldın. 1 yıl sonra bozuldu.
Burada muhattap satıcı değildir. Ürünün kendi firması olan Philips 'tir. Gibi gibi.
Bu dediğinizi yaptığımda thh'den talebim reddedilmişti. Faturadaki satıcı ile başvuru yapılan aynı değil diye.

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Dünyalı Birisi
Bu dediğinizi yaptığımda thh'den talebim reddedilmişti. Faturadaki satıcı ile başvuru yapılan aynı değil diye.
Peki thh 'ne distribütör ile yaptığınız yazışmaları ve talebinizin karşılanmadığını gösteren belge/mail yada dökümanı ilettiniz mi?

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Kadir
Peki thh 'ne distribütör ile yaptığınız yazışmaları ve talebinizin karşılanmadığını gösteren belge/mail yada dökümanı ilettiniz mi?
Orada distribütörle görüşmemiştim hocam telefonu Turkcell’den almıştım Samsung’u şikayet ettim red yedi

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Dünyalı Birisi
Orada distribütörle görüşmemiştim hocam telefonu Turkcell’den almıştım Samsung’u şikayet ettim red yedi
İşte dediğime geliyor.
Siz satıcı ile görüşerek boşuna vakit kaybediyorsunuz.
Distribütör ile yazışarak konuyu çözmeniz gerekli. Şayet çözemezseniz ilgili yazışmalar ile birlikte THH 'ye distribütörü şikayet edebilirsiniz.

KadirS01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Kadir
İşte dediğime geliyor.
Siz satıcı ile görüşerek boşuna vakit kaybediyorsunuz.
Distribütör ile yazışarak konuyu çözmeniz gerekli. Şayet çözemezseniz ilgili yazışmalar ile birlikte THH 'ye distribütörü şikayet edebilirsiniz.
Şu an firmanın genel müdürlerine mail atıyorum çözülmezse thh zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,543
Üyeler
161,303
Son üye
Kumoroko
Top Bottom