yusuftheayay
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral haklı bulundum bugün geldi sonuçSonucu yaz kral merak ettim
Kral haklı bulundum bugün geldi sonuçSonucu yaz kral merak ettim
5 ay sonra heKral haklı bulundum bugün geldi sonuç
Dahada uzun aslında ama olsun sonuçta hakkımızı alıcaz inşallah5 ay sonra he
Sanane kardeşim sanamı sorucam, 2 yıl garanti vermişsin servise gitmiş servis hasarlı ürün diyor hayırdır yollamıyorsun. Esnaflık hakkında zerre bilgin yok gelip buraya saçma sapan yorumlar yapma.1.5 yıl seni bekleten neydi reis? Ben olsam ben de monitör yollamazdım sana. 1.5 yıl sorunlu olduğunu bile bile kullan 1.5 yıl sonra sıfırıyla değiştirmelerini iste. Ohh kebap.
1.5 yıl bilerek arızalı olduğunu bilip kullanıyorsun, garantin biterken sıfırıyla değiştirilmesini istiyorsun. THH senin gibi uyanıklar konusunda da önlem almalı.Sanane kardeşim sanamı sorucam, 2 yıl garanti vermişsin servise gitmiş servis hasarlı ürün diyor hayırdır yollamıyorsun. Esnaflık hakkında zerre bilgin yok gelip buraya saçma sapan yorumlar yapma.
Zihinsel engellerin var büyük ihtimalle dert etme. Sen hakkını arama ezilmeye mahkumsun zaten bu zihniyetle.1.5 yıl bilerek arızalı olduğunu bilip kullanıyorsun, garantin biterken sıfırıyla değiştirilmesini istiyorsun. THH senin gibi uyanıklar konusunda da önlem almalı.
Zihinsel engellerin var büyük ihtimalle dert etme. Sen hakkını arama ezilmeye mahkumsun zaten bu zihniyetle.