Neler Yeni

Çözüldü✓ Garanti sürecim sinerji /endeks bilişim

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
1.5 yıl seni bekleten neydi reis? Ben olsam ben de monitör yollamazdım sana. 1.5 yıl sorunlu olduğunu bile bile kullan 1.5 yıl sonra sıfırıyla değiştirmelerini iste. Ohh kebap.

yusuftheayay

80+ Bronze
1.5 yıl seni bekleten neydi reis? Ben olsam ben de monitör yollamazdım sana. 1.5 yıl sorunlu olduğunu bile bile kullan 1.5 yıl sonra sıfırıyla değiştirmelerini iste. Ohh kebap.
Sanane kardeşim sanamı sorucam, 2 yıl garanti vermişsin servise gitmiş servis hasarlı ürün diyor hayırdır yollamıyorsun. Esnaflık hakkında zerre bilgin yok gelip buraya saçma sapan yorumlar yapma.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
Sanane kardeşim sanamı sorucam, 2 yıl garanti vermişsin servise gitmiş servis hasarlı ürün diyor hayırdır yollamıyorsun. Esnaflık hakkında zerre bilgin yok gelip buraya saçma sapan yorumlar yapma.
1.5 yıl bilerek arızalı olduğunu bilip kullanıyorsun, garantin biterken sıfırıyla değiştirilmesini istiyorsun. THH senin gibi uyanıklar konusunda da önlem almalı.

yusuftheayay

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
1.5 yıl bilerek arızalı olduğunu bilip kullanıyorsun, garantin biterken sıfırıyla değiştirilmesini istiyorsun. THH senin gibi uyanıklar konusunda da önlem almalı.
Zihinsel engellerin var büyük ihtimalle dert etme. Sen hakkını arama ezilmeye mahkumsun zaten bu zihniyetle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,416
Üyeler
164,140
Son üye
HovardaEmir
Top Bottom