Neler Yeni

Garanti ürün değişimi 2el mi gönderiliyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
halil
Merhaba 13 Mart günü endeksbilişime 4070 zotac gönderdim ürün tamir olamıyacağı için değişim kararı çıktı gelen ürün 2 el zaten kutuyu açarken koruma bantlari olmadığını gördüm içinde power kablosu bile yok sizce ne yapmalıyım ?

Ürünü açarken video çektim koruma banltları yok burdada garanti sorguladığımda çıkan sonuç

Ekler

• IMG_1343.png
    IMG_1343.png
    426 KB · Hit: 30
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Harun
Merhaba 13 Mart günü endeksbilişime 4070 zotac gönderdim ürün tamir olamıyacağı için değişim kararı çıktı gelen ürün 2 el zaten kutuyu açarken koruma bantlari olmadığını gördüm içinde power kablosu bile yok sizce ne yapmalıyım ?

Ürünü açarken video çektim koruma banltları yok burdada garanti sorguladığımda çıkan sonuç
kral bende e ticaret deposunda çalıştım 2. el değilde ürün müşteriye gitmiş gelmiş ya da iade iptal vs olduğu ürün gönderebilirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün 1 yıl önce alınmış tebilion stoklara bu ürünün yeni giriş yaptığını söylemişti stoklara yeni giriş yaptıysa 0 olmalı başka ihtimali yok acikcasi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,727
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Refurbished yani yenilenmiş ürünle değiştirebiliyorlar, Apple gibi markalarda da var bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tebilion ürünün stoklara yeni giriş yaptığını söyledi yani 2 el olsa stoklara yeni giriş yaptı demezdi başka bir şey önerin dediğimde sadede bu var oda stoklara yeni girdi dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,077
Üyeler
170,467
Son üye
CleanSidewalk
Top Bottom