❌İndirim Bitti! Garanti̇den 300 TL Yemek Sepeti̇ + 400tl Mi̇gros Hedi̇ye Çeki

Ref kodu alamıyorum hesabımda uygulama güncel olmalı diyor ama güncel zaten.Kod olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Nfc bölümünde takılı kalıyorum. Yurtdışı ama tr kayıtlı 14 pro kullanıyorum. Kimlik çipli tarama kısmında kalıyor ve okumuyor

Son düzenleme:
teşekkürler konu için migrosu şimdi kullandım yemek sepetini de yarın kullancam teşekkürler

Nfc bölümünde takılı kalıyorum. Yurtdışı ama tr kayıtlı 14 pro kullanıyorum. Kimlik çipli tarama kısmında kalıyor ve okumuyor
NFC özelliksiz telefondan yapın hızlıca, nfcsiz telefonlarda 1 saat içinde şifre geliyor farklı bankadan 1 tl yollayınca.

300TL Yemeksepeti kalktı ama bu geldi 1000tl harcamaya 1000tl bonus veriyor 1 temmuzdan önce üye olmuş kişiler faydalanamıyor

Ustam müthiş bir kampanyaydı. Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300TL Yemeksepeti kalktı ama bu geldi 1000tl harcamaya 1000tl bonus veriyor 1 temmuzdan önce üye olmuş kişiler faydalanamıyor
Tüh be :)

250tl davet bonusu devam ediyormu biz başvurduk arkadasa davet ettim ama bayram oldugu icin uzadı

Bu yeni gelmedi vardı zaten yeni hesap açan herkese veriliyor, haziran ayında hesap açanlarda yararlanabiliyor.

Ustam müthiş bir kampanyaydı. Teşekkürler.

Tüh be :)
Rica ederimm, 1000 liralık bonus kampanyasına haziran da yeni hesap açanlarda kullanabiliyor,sağ üst köşede ki çana basıp yararlanabilirsiniz

Hem kredi kartı şartı var hemde 1000 TL harcama üye olunan ay içerisinde yapılmalıymış

IMG_20230702_133250.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,908
Üyeler
184,699
Son üye
potita31
Geri