Garantiden gelen monitörde tekrar sıkıntı

Reaksiyon skoru
5
Selam arkadaşlar 23 24 gün önce incehesaptan aldığım monitörü sıkışmış piksel sebebiyle garantiye yolladım bugün geldi kurdum sıkıntı yoktu birkaç saat sonra 1 ölü piksel daha belirdi sizce ne yapmam lazım 1 aydır zaten yok

Selam arkadaşlar 23 24 gün önce incehesaptan aldığım monitörü sıkışmış piksel sebebiyle garantiye yolladım bugün geldi kurdum sıkıntı yoktu birkaç saat sonra 1 ölü piksel daha belirdi sizce ne yapmam lazım 1 aydır zaten yok
Keşke ölü pixel olduğunu belirtmeden iade etseydiniz 2 monitör aldım ikisindede ölü pixel çıktı iade ettim

Artık iadelik durum yok 2 ay oldu alalı ilk seferde 20 gün sonra oluştu sıkıntı iade sürci dışındaydı
Hocam o 2 haftada pixeli bulaştırmadan iade verecektiniz hata yapmışsınız.
Artık garantiden iade veya değişim kararı beklemekten başka çareniz yok.
Ben 24 gün bekledim şahsen Vatan Mağazasından aldım mağazadan aldığım için iade almadılar.
Servis iade veya değişim kararı çıkarmadan olmaz dedi personel.
İade talebiyle servise gönderdim benim monitör üretim hatalı olduğu için iade kararı çıktı servisten.
24 gün süren servis sürecinde 25. gün sonunda paramı kurtarabildim.

Hocam o 2 haftada pixeli bulaştırmadan iade verecektiniz hata yapmışsınız.
Artık garantiden iade veya değişim kararı beklemekten başka çareniz yok.
Ben 24 gün bekledim şahsen Vatan Mağazasından aldım mağazadan aldığım için iade almadılar.
Servis iade veya değişim kararı çıkarmadan olmaz dedi personel.
İade talebiyle servise gönderdim benim monitör üretim hatalı olduğu için iade kararı çıktı servisten.
24 gün süren servis sürecinde 25. gün sonunda paramı kurtarabildim.
Vay be parayı geçtim zamana yazık

Ekler

• IMG_20250812_213844.webp
    IMG_20250812_213844.webp
    82.6 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065