Keşke ölü pixel olduğunu belirtmeden iade etseydiniz 2 monitör aldım ikisindede ölü pixel çıktı iade ettimSelam arkadaşlar 23 24 gün önce incehesaptan aldığım monitörü sıkışmış piksel sebebiyle garantiye yolladım bugün geldi kurdum sıkıntı yoktu birkaç saat sonra 1 ölü piksel daha belirdi sizce ne yapmam lazım 1 aydır zaten yok
Direk pixeli bulaştırmadan iade et dostum.Keşke ölü pixel olduğunu belirtmeden iade etseydiniz 2 monitör aldım ikisindede ölü pixel çıktı iade ettim
Öyle yaptımDirek pixeli bulaştırmadan iade et dostum.
Artık iadelik durum yok 2 ay oldu alalı ilk seferde 20 gün sonra oluştu sıkıntı iade sürci dışındaydıDirek pixeli bulaştırmadan iade et dostum.
Hocam o 2 haftada pixeli bulaştırmadan iade verecektiniz hata yapmışsınız.Artık iadelik durum yok 2 ay oldu alalı ilk seferde 20 gün sonra oluştu sıkıntı iade sürci dışındaydı
Hocam sizin 25G3ZM ne oldu?Öyle yaptım
Daha gelmedi hocamHocam sizin 25G3ZM ne oldu?
Vay be parayı geçtim zamana yazıkHocam o 2 haftada pixeli bulaştırmadan iade verecektiniz hata yapmışsınız.
Artık garantiden iade veya değişim kararı beklemekten başka çareniz yok.
Ben 24 gün bekledim şahsen Vatan Mağazasından aldım mağazadan aldığım için iade almadılar.
Servis iade veya değişim kararı çıkarmadan olmaz dedi personel.
İade talebiyle servise gönderdim benim monitör üretim hatalı olduğu için iade kararı çıktı servisten.
24 gün süren servis sürecinde 25. gün sonunda paramı kurtarabildim.
Hocam sizin 25G3ZM ne oldu?