- Konu Sahibi Konu Sahibi
10DK boyunca yaptım sorun çıkmadı oyunlara girdim test ettim sorun çıkmadı hocam ilginç.Testi başlattığın gibi yapmaya devam mı etti?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim bu arada
10DK boyunca yaptım sorun çıkmadı oyunlara girdim test ettim sorun çıkmadı hocam ilginç.Testi başlattığın gibi yapmaya devam mı etti?
Teşekkür ederim bu arada
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden sol tarafta Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin kısmı var hocam. Oradan Hızlı Başlatı devre dışı bırakıp tekrardan bilgisayarı kapatıp açıp sorunun devam edip etmeyeceğini dener misin?10DK boyunca yaptım sorun çıkmadı oyunlara girdim test ettim sorun çıkmadı hocam ilginç.
Sorun devam etmiyor hocam hata yok yine. Geri açayım mı o seçeneği?Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden sol tarafta Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin kısmı var hocam. Oradan Hızlı Başlatı devre dışı bırakıp tekrardan bilgisayarı kapatıp açıp sorunun devam edip etmeyeceğini dener misin?
Yok kapalı kalsın hocam. Şimdi de akım korumalı prizi takıp test et bakalım.Sorun devam etmiyor hocam hata yok yine. Geri açayım mı o seçeneği?
Sorun yok hocam aynı yine.Yok kapalı kalsın hocam. Şimdi de akım korumalı prizi takıp test et bakalım.
Windows kaynaklı bir problem de olmuş olabilir. Bir olup bir anda olmadığı için Hızlı Başlatı da kapattırdım. 1 hafta bak bakalım böyle bir daha sorun çıkaracak mı? Windows 11 etkinleştirmesini internette Windows 11 Home RETAIL key alarak aktif edebilirsin. 35 TL civarına satılıyor.Sorun yok hocam aynı yine.
Hocam sorun çözüldü sanıyorum yani nasıl oldu anlamış değilim ama. Biraz alakasız olacak ama win 11 home etkinleştirme nasıl yapabilirim hocam bilginiz var mı?
Almamı önerdiğiniz bir yer var mı peki hocam?Windows kaynaklı bir problem de olmuş olabilir. Bir olup bir anda olmadığı için Hızlı Başlatı da kapattırdım. 1 hafta bak bakalım böyle bir daha sorun çıkaracak mı? Windows 11 etkinleştirmesini internette Windows 11 Pro RETAIL key alarak aktif edebilirsin. 35 TL civarına satılıyor.
Ben üç defa bu siteden aldım ama Home Key olanı normal yazdığım zaman aktif olmamıştı telefonla etkinleştirmiştim. Ürünü aldıktan sonra ürün anahtarıyla beraber sana talimatları veriyorlar. https://lisansbizde.com/urun/windows-11-home-retail-lisans-anahtari/?wcpbc-manual-country=TRAlmamı önerdiğiniz bir yer var mı peki hocam?