Garantili ürünü satma

Reaksiyon skoru
29
Merhabalar ben İncehesap üzerinden bir hazır sistem aldım bu konular hakkında pek bilgim olmadığımdan uygun olmayan ürünler almışım kartımı rx590
Psumu gamepower gp650 650watt
Monitörümü jamesdonkey 24 inc
Satmaya karar verdim bunların ayrı ayrı satışını nasıl gerçekleştirebilirim sattığım kişi garantiden faydalanmak isterse neler olacak?

Bi zahmet satarken fatura ve garanti belgesini de ver de adam sorun yaşadığın da halletsin.

İyide bana öyle şeyler gelmedi sadece 1 tane hazır sistemin faturası var o kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha doğrusu 2 tane belge var

İyide bana öyle şeyler gelmedi sadece 1 tane hazır sistemin faturası var o kadar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha doğrusu 2 tane belge var
Hazır sistemin faturasında tek tek ürünler vardır, o faturayı her sattığın ürüne fotokopi olarak verebilirsin.

Bende ürün satağım faturasız olmazmı hiç?

Faturasız garantili ürün satma, boşa gider garantisi ve alıcı zaten mutlaka ister faturayı. Aldığın yerden faturanı istersen gönderirler.

Her ürünün kendi kutusunda garanti belgesi oluyor genelde. Yoksa da sorun değil. Çoğu firma artık garanti belgesi ve fatura bile olmadan seri numarası sorgulayarak alıyor ürünü garantiye. Elinizde olan toplu sistem faturanın fotokopisini çekin, her ürün için onu verirsiniz. Fatura ve garanti belgesi olmasa dahi alırlar dediğim gibi, sorun olmaz.

Teşekkürler tekrardan yardımcı olduğunuz için gerçekten üzülmüştüm bu eşyalar elimde kalacağı için

Geri