Neler Yeni

Garantisi bozulurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Karakuş
Sistemde ayrı ayrı garantileri var eğer başka bir yere götürsem garantisi bitermi sistem toplama

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Sistemde ayrı ayrı garantileri var eğer başka bir yere götürsem garantisi bitermi sistem toplama
Hangi parça bozulursa onu alıp ya aldığınız yere ya da yetkili servisine götürmeniz lazım aksi takdirde garanti dışı kalır.

TKCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Muhammed Ali Tekcan
Ne dediğinizi anlayamadım. Parçaların garanti etiketleri zarar görmedikten sonra garantileri geçerli olmaya devam eder.

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
Biteceğini düşünmüyorum ama siz yinede en güveniliri olan garantiye verin parçanızı.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin bir parçanız mı bozuldu neden soruyosunuz söylerseniz daha iyi açıklama yaparım.
Bilgisayarım oyun açılırken kapanıyor ve arada sıra açılırken bazen de kendi kendine kapanıyor kasa var görüntü yok 8 saniye power e basıyorum komple kapanıyor sonra açınca oluyor olmassa aynı şeyi tekrarlıyorum öyle de oluyor ama sonuç olarak oyun oynayamıyorum

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Bilgisayarım oyun açılırken kapanıyor ve arada sıra açılırken bazen de kendi kendine kapanıyor kasa var görüntü yok 8 saniye power e basıyorum komple kapanıyor sonra açınca oluyor olmassa aynı şeyi tekrarlıyorum öyle de oluyor ama sonuç olarak oyun oynayamıyorum
Aldığınız yere götürün sistemi sorunu bulup sıkıntılı parça/parçaları garantiye göndersinler öbür türlü söz konusu parça/parçalar garanti dışı kalırlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Karakuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldığınız yere götürün sistemi sorunu bulup sıkıntılı parça/parçaları garantiye göndersinler öbür türlü söz konusu parça/parçalar garanti dışı kalırlar.
Teşşekürler

Top Bottom