Garantisi bozulurmu

Reaksiyon skoru
3
Sistemde ayrı ayrı garantileri var eğer başka bir yere götürsem garantisi bitermi sistem toplama

Sistemde ayrı ayrı garantileri var eğer başka bir yere götürsem garantisi bitermi sistem toplama
Hangi parça bozulursa onu alıp ya aldığınız yere ya da yetkili servisine götürmeniz lazım aksi takdirde garanti dışı kalır.

Ne dediğinizi anlayamadım. Parçaların garanti etiketleri zarar görmedikten sonra garantileri geçerli olmaya devam eder.

Biteceğini düşünmüyorum ama siz yinede en güveniliri olan garantiye verin parçanızı.

Sizin bir parçanız mı bozuldu neden soruyosunuz söylerseniz daha iyi açıklama yaparım.
Bilgisayarım oyun açılırken kapanıyor ve arada sıra açılırken bazen de kendi kendine kapanıyor kasa var görüntü yok 8 saniye power e basıyorum komple kapanıyor sonra açınca oluyor olmassa aynı şeyi tekrarlıyorum öyle de oluyor ama sonuç olarak oyun oynayamıyorum

Bilgisayarım oyun açılırken kapanıyor ve arada sıra açılırken bazen de kendi kendine kapanıyor kasa var görüntü yok 8 saniye power e basıyorum komple kapanıyor sonra açınca oluyor olmassa aynı şeyi tekrarlıyorum öyle de oluyor ama sonuç olarak oyun oynayamıyorum
Aldığınız yere götürün sistemi sorunu bulup sıkıntılı parça/parçaları garantiye göndersinler öbür türlü söz konusu parça/parçalar garanti dışı kalırlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,465
Üyeler
188,111
Son üye
Guanzo
Geri