Özelden yazdımneresi hocam
Özelden yazdımneresi hocam
Hocam benimde soyadım Yazıcı. Sen bizim köylü müsün ?neresi hocam
Gümüşhaneliyim ben şirandanHocam benimde soyadım Yazıcı. Sen bizim köylü müsün ?
ama sanmiyorumHocam benimde soyadım Yazıcı. Sen bizim köylü müsün ?
yok ki , yani olsa da ya yurt disi oluyor genellikle ya da istanbul dışı (ankara-edirne) Çoğunlukla tabii oralarada gidemiyorummaks 5.500 ver bu karta.
ama sanmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok ki , yani olsa da ya yurt disi oluyor genellikle ya da istanbul dışı (ankara-edirne) Çoğunlukla tabii oralarada gidemiyorum
bunu gormustum listemde de var fiyattan suphelenmistim açıkcasiGİGABYTE RX6700XT 12GB EKRAN KARTI - Gigabyte Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1078534887
GİGABYTE RX6700XT 12GB EKRAN KARTI - Gigabyte Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Rx 6700 xt rx6700xt - ASRock Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1073662930
Rx 6700 xt rx6700xt - ASRock Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
POWERCOLOR REDDEVIL RX 6700 XT / 6700XT / RX6700XT TAKAS GARANTİ - Powercolor Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1072094468
POWERCOLOR REDDEVIL RX 6700 XT / 6700XT / RX6700XT TAKAS GARANTİ - Powercolor Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Powercolor Red Devil RX6700XT modelini 4800e aldım 11 ay daha garantisi var. Sorunsuz tertemiz en tepe modellerden olan bir kart. Fiyatı normal yani.bunu gormustum listemde de var fiyattan suphelenmistim açıkcasi
hocam eyvallah arasında powercolor ilgimi çekti inşallah rgb'dir vallaha hem gorunuslu hem de performansli kartGİGABYTE RX6700XT 12GB EKRAN KARTI - Gigabyte Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1078534887
GİGABYTE RX6700XT 12GB EKRAN KARTI - Gigabyte Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Rx 6700 xt rx6700xt - ASRock Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1073662930
Rx 6700 xt rx6700xt - ASRock Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
POWERCOLOR REDDEVIL RX 6700 XT / 6700XT / RX6700XT TAKAS GARANTİ - Powercolor Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1072094468
POWERCOLOR REDDEVIL RX 6700 XT / 6700XT / RX6700XT TAKAS GARANTİ - Powercolor Ekran Kartı ilanları ve bilgisayar donanımları uygun fiyatlarıyla alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Dediğim gibi aynı model bende var. Evet çok şık bir ekran kartı.hocam eyvallah arasında powercolor ilgimi çekti inşallah rgb'dir vallaha hem gorunuslu hem de performansli kart
sadece kirmizi isigi mi var hocam ismi gibi tek renk olmasınDediğim gibi aynı model bende var. Evet çok şık bir ekran kartı.
Kırmızı sadece hocam. RGB değil sanırım.sadece kirmizi isigi mi var hocam ismi gibi tek renk olmasın