Neler Yeni

Garantiye Rival 5 yolladım fakat değişim olarak Rival 3 wireless yolladılar

anilozdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl
Merhaba, yukarıda belirttiğim gibi Rival 5 mouse ürünümü orta tuşu düzgün çalışmıyor diye garantiye yolladım arızalı bulunup değişim yapabileceğimi söylediler. Aldığım satıcıya değişim için tekrar gönderim sağladım fakat ürün geldiğinde Rival 3 wireless yollamışlar. Bilen arkadaşlara soruyorum, ikisi arasında fark var mı sizce, tekrardan gönderip Rival 5 talep etmeli miyim, yoksa Rival 3 wireless daha mı iyi ? Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

NOT: Wireless yada kablolu olması benim için önemli değil, hangisi daha iyiyse onu kullanmak istiyorum

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
yanlıs bir bilgi vermek istemiyorum ama 5 özellik olarak daha iyi diye biliyorum fiyat acısındanda

Rival 5 talep et

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,516
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhaba, yukarıda belirttiğim gibi Rival 5 mouse ürünümü orta tuşu düzgün çalışmıyor diye garantiye yolladım arızalı bulunup değişim yapabileceğimi söylediler. Aldığım satıcıya değişim için tekrar gönderim sağladım fakat ürün geldiğinde Rival 3 wireless yollamışlar. Bilen arkadaşlara soruyorum, ikisi arasında fark var mı sizce, tekrardan gönderip Rival 5 talep etmeli miyim, yoksa Rival 3 wireless daha mı iyi ? Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

NOT: Wireless yada kablolu olması benim için önemli değil, hangisi daha iyiyse onu kullanmak istiyorum
Rival 5 talep et stoklar da da yoksa thh ye başvur bir üst modelini vermeliler

PNSHER

80+ Bronze
Özellik olarak bilmem de fiyat olarak ikisi çok yakın o sebeple onu göndermiş olabilirler. Yine de size sormaları gerekirdi.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
can
Yukarıda arkadaş açıklamış zaten, riwal 3 kablosuzda olsa senin mousenin aynısı yada muadili değil alt modeli oluyor, geri birebir yada üst model iste firma yardımcı olmaya niyetli değilse 5-6 ayda geçse hakkını alırsın.

anilozdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tesekkur ederim, şimdi ulaştım geri göndermemi söylediler, bana tekrardan doğru ürünü yollayacaklarını belirttiler. Olan zamanıma oldu maalesef 2 haftadır mouse kullanamıyordum tekrardan mouse kullanamayacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,903
Üyeler
164,216
Son üye
Mwl sasuke
Top Bottom