GARANTİYLE İLGİLİ BİR SORUN

Anakartın am4 için en kötü model. Sadece 4pin cpu beslemesi var ve vrm heatsink yok. Ses takılmasıda oluyorsa muhtemelen anakart yanında psu ekran kartına düşük kalıyor biraz kalite olarak bu ikili yüzünden. Toshiba tr200 lerde takılma sorunları olabilen ucuz ssd modellerinden.

Bana çıkarır dediler yalan mı söylediler bu durumda?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evt

Bana çıkarır dediler yalan mı söylediler bu durumda?
Ramler sen PC yi alınca düşük frekans da gelir sen onu kendi frekansına çekiyorsun üstüne değilki işlemcide zaten işlemciyi yakmadığın sürece oc garanti dışı bırakmaz

Anakartın am4 için en kötü model. Sadece 4pin cpu beslemesi var ve vrm heatsink yok. Ses takılmasıda oluyorsa muhtemelen anakart yanında PSU ekran kartına düşük kalıyor biraz kalite olarak bu ikili yüzünden. Toshiba tr200 lerde takılma sorunları olabilen ucuz ssd modellerinden.

Ssd' nin yanına 2tb barracuda hdd aldım o yüzden ssd yi windows kurulumu için uygun seçtim. 650w thermaltake psu' yu yeter diye düşünmüştüm. psu' yu mu yükseltmem lazım?

Ssd' nin yanına 2tb barracuda HDD aldım o yüzden ssd yi windows kurulumu için uygun seçtim. 650w thermaltake PSU' yu yeter diye düşünmüştüm. PSU' yu mu yükseltmem lazım?
Psu idare eder gibi de. Anakart aşırı kötü kardeş keşke sorsaydın almadan önce.

Evt

Ramler sen PC yi alınca düşük frekans da gelir sen onu kendi frekansına çekiyorsun üstüne değilki işlemcide zaten işlemciyi yakmadığın sürece oc garanti dışı bırakmaz
İşlemcinin yük altında çok ısındığını söylediler. Sonrasında bilgisayar kendini otomatik resetliyormuş. İşlemci yanmış mı yanmamış mı bir bilgim yok o konuda. Ama çalışıyor sadece yük altında kendi kendini kapatıyor.

PSU idare eder gibi de. Anakart aşırı kötü kardeş keşke sorsaydın almadan önce.
Hazır sistem aldım anakartı değiştirme şansım yoktu o yüzden.

Bir
Evt

Bir de ben işlemciye bir hız aşırtma yapmadım ki ramlere yaptım işlemcinin garantiden çıkmaması lazım sonuçta ona bir hız aşırtma yapmadım.

İşlemcinin yük altında çok ısındığını söylediler. Sonrasında bilgisayar kendini otomatik resetliyormuş. İşlemci yanmış mı yanmamış mı bir bilgim yok o konuda. Ama çalışıyor sadece yük altında kendi kendini kapatıyor.

Bir

Bir de ben işlemciye bir hız aşırtma yapmadım ki ramlere yaptım işlemcinin garantiden çıkmaması lazım sonuçta ona bir hız aşırtma yapmadım.

O anakart varken de sorunun nereden kaynaklandığını tahmin etmek imkansız. Yani kesin anakart diyemeyiz test etmeden ama büyük şüpheli de o.

Peki ramlere yapılan işlem yüzünden işlemci neden garantiden çıksın ki o saçma değil mi?
O anakart varken de sorunun nereden kaynaklandığını tahmin etmek imkansız. Yani kesin anakart diyemeyiz test etmeden ama büyük şüpheli de o.

Peki ramlere yapılan işlem yüzünden işlemci neden garantiden çıksın ki o saçma değil mi?
Öyle bir şey yok zaten. Anakart ya da kendi bildikleri sistemi tanıyorlar soğutucu vs.. bir parça kaldırmıyorsa muhtemelende anakart.. kapattırmışlardır. Xmp ramlerde garanti verilen hızlardır. İşlemci garantisini de bozmaz.

İşlemciye OC yapıp yapmadığını anlayamazlar zaten garantiyi de bozmaz. Ram de XMP açmak veya XMP nin üstüne daha fazla OC yapmak da garantiyi bozmaz tüketici hakem heyetine gitmelisin daha da ilgilenmezlerse XMP açmak diye garanti dışı demek nedir olamaz böyle bişey

Bir

Sen direk kusurlu mal diyip iade iste en temizi o yanma mevzusu oc de 5ghz fln yapmayı denersen olur

Sen direk kusurlu mal diyip iade iste en temizi o yanma mevzusu oc de 5ghz fln yapmayı denersen olur
ben işlemciye dokunmadım bile. Yapmaya çalıştıklarını anlamadım zaten. İade talebinde bulunursam ben onu 1.100 TL' ye aldım şuan fiyatı 2000 TL. Boşuna zarara girerim o yüzden değişim talebinde bulundum.

İşlemciye OC yapıp yapmadığını anlayamazlar zaten garantiyi de bozmaz. Ram de XMP açmak veya XMP nin üstüne daha fazla OC yapmak da garantiyi bozmaz tüketici hakem heyetine gitmelisin daha da ilgilenmezlerse XMP açmak diye garanti dışı demek nedir olamaz böyle bişey
Bende anlamadım ki. Ben onu 3200 e çıkartsam bile ramle alakalı bir durumdan işlemciyi ve anakartı garantiden çıkabileceğinden bahsediyorlar. Anlayamadım bende.

ben işlemciye dokunmadım bile. Yapmaya çalıştıklarını anlamadım zaten. İade talebinde bulunursam ben onu 1.100 TL' ye aldım şuan fiyatı 2000 TL. Boşuna zarara girerim o yüzden değişim talebinde bulundum.

Bende anlamadım ki. Ben onu 3200 e çıkartsam bile ramle alakalı bir durumdan işlemciyi ve anakartı garantiden çıkabileceğinden bahsediyorlar. Anlayamadım bende.
Çok ayıp etmişler. Mahkemeye verin resmen dolandırıcılık bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,676
Üyeler
192,458
Son üye
bozkurtoguz23
Geri