Neler Yeni

Gardrops güvenilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
Sana link atarsa ve tıklama %99 dolandırıcı. İlan numarası iste numarayı kendin girerek ilanı satın al

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
Sana link atarsa ve tıklama %99 dolandırıcı. İlan numarası iste numarayı kendin girerek ilanı satın al
Yok link vs. Atmadı güven için kimlik vs. Atarım diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolap ta sistem gayet güzeli şliyor ancak komisyonda inanılmaz yüksek.Yani bu işte birşeylik var gibi yoksa sistem iyi.
Evet hocam 2000 TL kesiyor

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Semih Nas
konuya yok şu bu diye ihtimaller ile cevap vereceğinize adam akıllı çözüm sunsanıza
neyse konuya gelirsek kargo paketi açılmadan video kaydına başla tüm kontrolleri ettikten sonra cihaz sorunsuzsa video kaydını kapatıp silebilirsin ama cihazda sorun çıkarsa iade işlemini kolaylıkla videoyu kanıt olarak göstererek sağlayabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ferhat uzun
sahibinden satıcıyı değil daha çok alıcıyı koruyor ondan dolayı dolap vs. uygulamaları seçmiş olabilir. ancak güven için kimlik atarım diyen birinden ben alışveriş yapmazdım açıkçası.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
konuya yok şu bu diye ihtimaller ile cevap vereceğinize adam akıllı çözüm sunsanıza
neyse konuya gelirsek kargo paketi açılmadan video kaydına başla tüm kontrolleri ettikten sonra cihaz sorunsuzsa video kaydını kapatıp silebilirsin ama cihazda sorun çıkarsa iade işlemini kolaylıkla videoyu kanıt olarak göstererek sağlayabilirsin
Sağolun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

sahibinden satıcıyı değil daha çok alıcıyı koruyor ondan dolayı dolap vs. uygulamaları seçmiş olabilir. ancak güven için kimlik atarım diyen birinden ben alışveriş yapmazdım açıkçası.
Evet hocam anlaşamadık zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,393
Üyeler
160,844
Son üye
Foxaz
Top Bottom