Neler Yeni

Garry's Mod 2021 de alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

holmberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Çinici
Bende var 110 saate yakın oynadım oyun arkadaşlarınla oynarsan eğlenceli.
Atölyede bir sürü indirebileceğin güzel içerikli korku mapleri var biz 3 4 kişi girip onları oynuyorduk gerçekten efsane mapler var.

Tek başına oynayacaksan RolePlay ve Saklanbaç serverleri var oralarda oynayabilirsin zevkli gerçekten ama RolePlay serverlerinde bazı texture hataları var oldukça fazla girerken içerikleri indirmesine rağmen hala texture hataları mevcut. (çözebilen varsa söyleyebilir mi ? =) )

Komando41.

80+ Silver
Bende var 110 saate yakın oynadım oyun arkadaşlarınla oynarsan eğlenceli.
Atölyede bir sürü indirebileceğin güzel içerikli korku mapleri var biz 3 4 kişi girip onları oynuyorduk gerçekten efsane mapler var.

Tek başına oynayacaksan RolePlay ve Saklanbaç serverleri var oralarda oynayabilirsin zevkli gerçekten ama RolePlay serverlerinde bazı texture hataları var oldukça fazla girerken içerikleri indirmesine rağmen hala texture hataları mevcut. (çözebilen varsa söyleyebilir mi ? =) )
Siyah pembe grafik hatası için CS Source almana gerek yok. Ben de GMOD oynayan birisiyim ama CS Source kullanmıyorum. Birçok servere girmeme rağmen siyah pembe hatası yaşamıyorum. Tek yapması gereken verdiğim sitedeki CS Source dosyalarını GMOD'a atması yeterlidir. LİNK GÜVENMİLİRMİ BİLMİYORUM tp ye yazmışlar CSCheater.era.ee - GMOD Content Addons CSS, Maps, Music

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
arada kafa dağıtmak için bir oyun arıyorum 2021 de alınır mı? toxic kitle çok var diyolar
kanka 18tl veriyorsun ve dünya kadar mod ile sonsuza dek oynuyorsun alınır tab2 de
arkadaşın varsa al ama yoksa sarmaz

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,975
İsim
Mert Metshi
Ben trouble in terrorist town oynuyorum sarıyor tek başıma murder oyunu gibi ama herkesde silah var

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
Tekte sarar bence

Top Bottom