Neler Yeni

Garsonluk Ortalama Maaş

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Verirler bu arada abartmayın lütfen.
abartılan bişey yok her şey ortada dediğim gibi gidipde zorluda bi cafede çalışmayacaksan 17.002 tl okey he sana göre az bi paraysa sen ver patrona o çalışsın dediğin gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam İstanbulun merkezinde bahşişlerde dahil 30 bin çok değil bence.
e bi sor bakalım bizler ankaralı cahillerizdir diyelim sen haklısındır inşallah

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ChatGPT
abartılan bişey yok her şey ortada dediğim gibi gidipde zorluda bi cafede çalışmayacaksan 17.002 tl okey he sana göre az bi paraysa sen ver patrona o çalışsın dediğin gibi
Bence fazla karamsarız 2 tane birbiri ile kordineli elemanı kim istemez?

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ChatGPT
Mesaj otomatik birleştirildi:

e bi sor bakalım bizler ankaralı cahillerizdir diyelim sen haklısındır inşallah
Hocam ankarada iseniz neden fikir belirtiyorsunuz? bide çok bilmişlik gibi tavırlar sergiliyorsunuz İstanbulu bilmiyorsanız fikirde belirtmeyin.

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
kaan
Hocam İstanbulun merkezinde bahşişlerde dahil 30 bin çok değil bence.
bende bursada çalışıyorum hocam çok hayal kuruyorsunuz. normalde fazla mesailerim verilirse 32k almam gerekiyor ama bunu verecek bir restorant olduğunu sanmıyorum. ha çok lüks bir mekanda çalışmak isterseniz ayrı ama o zaman da sizi hemen alırlar mı muamma

chatgpt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ChatGPT
bende bursada çalışıyorum hocam çok hayal kuruyorsunuz. normalde fazla mesailerim verilirse 32k almam gerekiyor ama bunu verecek bir restorant olduğunu sanmıyorum. ha çok lüks bir mekanda çalışmak isterseniz ayrı ama o zaman da sizi hemen alırlar mı muamma
Bursayla İstanbulu bir tutuyorsunuz sizleri Allaha havale ediyorum.

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
kaan
Bursayla İstanbulu bir tutuyorsunuz sizleri Allaha havale ediyorum.
sanırsın new york da çalışıyor :d öyle bir maaş bulursan ara beni yarın işi bırakıp yanında çalışmaya başlicam.

Top Bottom