Videoda kendi EFI alanı var. Eğer sizde de varsa o adımı atlayabilirsiniz.Bu videoda efi bölümü oluşturulmuyor. Technopat linkinde oluşturuyordu ama bunda yok. Bu video ne kadar doğru:
Videoda kendi EFI alanı var. Eğer sizde de varsa o adımı atlayabilirsiniz.Bu videoda efi bölümü oluşturulmuyor. Technopat linkinde oluşturuyordu ama bunda yok. Bu video ne kadar doğru:
EFI alanı derken 100 MBlık olan alan mı? O Windows EFI 'sı değil mi? Linux'a da ayrıca açmak gerekmiyor mu?Videoda kendi EFI alanı var. Eğer sizde de varsa o adımı atlayabilirsiniz.
Evet.EFI alanı derken 100 MBlık olan alan mı?
Evet.O Windows EFI 'sı değil mi?
Hayır, ikisi ortak kullanabiliyor.Linux'a da ayrıca açmak gerekmiyor mu?
Kendisi otomatik hallediyor olabilir. Yeni sürümlerini kullanmadım.Bi de şu var: Manjaro kurarken GRUB'u nereye kurayım diye sormadı videoda. O nasıl halledilecek?
Eğer Windows'un bu kadar gitmesinden korkuyorsanız sanal makinede kullanın derim. Veya dosyalarınızı bir bulut servise yükleyin.Windows gitmesinde. Yoksa babam dışın dışın yapacaktır.
Ben korkmam ama işte bilgisayar ortak olunca.Eğer Windows'un bu kadar gitmesinden korkuyorsanız sanal makinede kullanın derim. Veya dosyalarınızı bir bulut servise yükleyin.
Boot with open source Ile MI başliyimEğer Windows'un bu kadar gitmesinden korkuyorsanız sanal makinede kullanın derim. Veya dosyalarınızı bir bulut servise yükleyin.