Neler Yeni

Gasket elite 3274 TL

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Burak

Ustteki Aula F75 'in katmanlari, alttaki Gamepower Gasket Elite 'in.
Yine F75'te Leobog Ice Vein, Graywood veya Reaper gibi ust kaliteden sayilacak switchler mevcutken Gamepower'in switch'i bu klasmanda degil, kendi markasini bastirdigi custom switchler. Ayrica Gasket Elite modeli icin RGB aydinlatmasinin yetersiz kaldigini soyleyen bir suru yorum mevcut keycaplerinden dolayi AULA F75'in oyle bir sorunu yok.

Gasket Elite'in burada tek artisi TFT ekrani olmasi sayilir, sirf TFT ekran icin ben 3200TL klavyeye bayilmak istiyorum derseniz yine de 3200'u gidip Gamepower'a vermem gider AK820 Pro alirim, Gift switch zaten tek basina bu modeli yatirir kaldirir.

Gamepower sponsorunuz farkindayiz fakat Aula F75 'e 70 USD bandindayken rakip olamaz, hele su an 10-15 USD gibi komik bir fiyata satilirken kesinlikle rakibi olamaz. Aula 'yi belki marka olarak cok duymayan arkadaslar bu yanilgiya dusebilir fakat F75 modeli Epomaker isbirligi ile uretilmis bir klavyedir. Gamepower'i da Epomaker ile kiyaslamayalim rica ediyorum.

+ olarak, klavyeyi ben 7 ay gibi bir suredir kullaniyorum, herhangi bir soruna rastlamadim. Teknoloji sans isi, kimisi sorun yasar kimisi sorun yasamaz. Daha once Gamepower OGRE kullandim ve kac kere servise gittigini allah biliyor, sirf bu yuzden Gamepower'i kotuleyecek degilim fakat Aula fason markaysa, gamepower 'da fason marka. Cin'de urettirip kendi markasini ustune basiyor birbirlerinden bir farki yok.

1731852958722.png

1731852945538.png

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Birisinin şunu söylüyor olmasına sevindim 900 TL'ye alındığı için her yerde inanılmaz övülüyor kendimde aldım ancak sorunlu olabileceğini bilerek aldım forumda dahi multimedia tuşları, normal tuşları çalışmayan çok kişi varken ayrıca aldıkları sitenin garantisi tamamen şans faktörüne dayanıyorken gamepower karşısında da aula övüp gamepoweri yerden yere vurmak fazla ironik, içerik için beklemedeyiz!
Ben kendi kişisel düşüncemi söyleyeyim. Gamepower rezil asla alınmaz falan hiçbir zaman demem. Ben her zaman markadan önce modele bakarım. Gamepower klavye görünce mesela gidipte "gamepower alınmaz" veya gamepower kulaklık görünce "gamepower bu hemen bozulur" demem asla. Modele bakarım. Bazı modelleri gerçekten başarılı olabilir. Marka önemli değil benim için. Mesela belki Rampage bir mouse yapacak razer, Asus, msi falan çok geride kalacak. Öyle bir şey olursa Rampage diye alınmaz demem. Modeli iyiyse iyidir o zaman öneririm. Aula'yı geçtim, MSI, Asus, Corsair gibi markaları bile sırf o marka diye önermem. Modeli önemli. Aula F75 hakkında ise kötü yorumdan çok iyi yorum var ve forumda açılan çalışmayan tuş konularının çoğunu ben de takip ettim ve çoğu çözüldü. Yine de ben Aula F75 kusursuz demiyorum. Hiçbir marka kusursuz demiyorum. Mutlaka hataları olur. (Not: Aula F75 900 TL olduğu için övülmüyor. 70 dolar iken bile, özellikle yurt dışında, çok tercih edilen bir klavyeydi. Çoğu kişi bu fiyata düşünce tanıdı ama normalde de sevilen bir model)
Mesaj otomatik birleştirildi:

niye aulanın konusunda dört dönüyodun o zaman yalaka :Dd
Öyle bunlar boşver

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben alınganlık falan yapmadım hocam. Delil konusunda ki düşüncelerimi yazdım sonra da başka düşüncelerimi söyledim.
Hayır düşünceni yazmamıştın kesinlik ifadeleri ile kesin yargılar vermiştin.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
Bu paraya bu çöp malzemeyi almayın yarın bi gün 2000 yazsanız dönüp bakmazlar ikinci elde anlamsız pahalı

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Doğukan
Ben kendi kişisel düşüncemi söyleyeyim. Gamepower rezil asla alınmaz falan hiçbir zaman demem. Ben her zaman markadan önce modele bakarım. Gamepower klavye görünce mesela gidipte "gamepower alınmaz" veya gamepower kulaklık görünce "gamepower bu hemen bozulur" demem asla. Modele bakarım. Bazı modelleri gerçekten başarılı olabilir. Marka önemli değil benim için. Mesela belki Rampage bir mouse yapacak razer, Asus, msi falan çok geride kalacak. Öyle bir şey olursa Rampage diye alınmaz demem. Modeli iyiyse iyidir o zaman öneririm. Aula'yı geçtim, MSI, Asus, Corsair gibi markaları bile sırf o marka diye önermem. Modeli önemli. Aula F75 hakkında ise kötü yorumdan çok iyi yorum var ve forumda açılan çalışmayan tuş konularının çoğunu ben de takip ettim ve çoğu çözüldü. Yine de ben Aula F75 kusursuz demiyorum. Hiçbir marka kusursuz demiyorum. Mutlaka hataları olur. (Not: Aula F75 900 TL olduğu için övülmüyor. 70 dolar iken bile, özellikle yurt dışında, çok tercih edilen bir klavyeydi. Çoğu kişi bu fiyata düşünce tanıdı ama normalde de sevilen bir model)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bunlar boşver
eleman bi de nicki değişmiş testo diye geziyodu sanırım alınmış biraz dediklerime revize etmiş şimdide gizli gizli böyle konularda dolaşıyor tam toxic herif

brsokcu

80+ Bronze

Chat gptye göre kıyaslama bu sekilde​

Aulo F75 vs. Gamepower Gasket Elite Kıyaslama

• Tasarım ve Malzeme:
    • Aulo F75: Kompakt, minimalist; plastik yapı, uygun fiyatlı.
    • Gamepower Gasket Elite: Gasket montajlı, premium malzeme; modern ve şık tasarım.
  • Tuş Ömrü:
    • Aulo F75: 50-70 milyon basış (Outemu/Gateron/Kailh).
    • Gamepower Gasket Elite: 60-80 milyon basış (Cherry MX/Akko).
  • Tuş Hissiyatı:
    • Aulo F75: Sert, klikli; giriş seviyesi hissiyat.
    • Gamepower Gasket Elite: Yumuşak, sessiz, tok ve esnek (gasket montaj avantajı).
  • Ses:
    • Aulo F75: Daha klikli ve belirgin ses.
    • Gamepower Gasket Elite: Daha sessiz ve tok ses.
  • Bağlantı:
    • Aulo F75: Genellikle kablolu, bazı modellerde Bluetooth.
    • Gamepower Gasket Elite: Kablolu ve kablosuz seçenekler (Bluetooth/2.4 GHz).
  • Fiyat:
    • Aulo F75: Daha uygun fiyatlı, bütçe dostu.
    • Gamepower Gasket Elite: Daha pahalı, premium deneyim için.

Sonuç:

• Aulo F75: Ekonomik, giriş seviyesi; taşınabilir ve günlük kullanım için ideal.
  • Gamepower Gasket Elite: Uzun ömür, sessizlik, yazım konforu ve premium his arayanlar için üstün tercih.
Bilgilerin yarısından çoğu yanlış switchler yanlış ses yanlış bağlantı yanlış yapı malzeme yanlış yanlış oğlu yanlış her şeye chat gpt ye güvenmeyin

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
ibrahim
Gamepower da 750-800 TL olsa yine de 2 hafta bekler gider temu dan F75 alırım.

Evime gamepower, powerboost, rampage, gamemaster, gametech gibi trişka markaları sokmam.

Azıcık aklı olan herhangi bir firma zaten dünyanın hiç bir yerinde içinde ''game'' olan bir marka ile satış yapmaz, direkt ucuzluk ve kalitesizlik kokuyor resmen.

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
alp
Savaş çıkmış burda alsam mı almasam mı ben kalitesiz olmadığını düşünmüyorum ama fiyatına göre değer mı karar veremedim

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Eren n
Savaş çıkmış burda alsam mı almasam mı ben kalitesiz olmadığını düşünmüyorum ama fiyatına göre değer mı karar veremedim
şöyle diyeyim sana aynı fiyata asus rog scope rx red switch var kablolu kendine özel switchleri var sen bilirsin değer mi değmez mi bir şey söylememe gerek yok bence :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,394
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom