Delilin nedir?
Ustteki Aula F75 'in katmanlari, alttaki Gamepower Gasket Elite 'in.
Yine F75'te Leobog Ice Vein, Graywood veya Reaper gibi ust kaliteden sayilacak switchler mevcutken Gamepower'in switch'i bu klasmanda degil, kendi markasini bastirdigi custom switchler. Ayrica Gasket Elite modeli icin RGB aydinlatmasinin yetersiz kaldigini soyleyen bir suru yorum mevcut keycaplerinden dolayi AULA F75'in oyle bir sorunu yok.
Gasket Elite'in burada tek artisi TFT ekrani olmasi sayilir, sirf TFT ekran icin ben 3200TL klavyeye bayilmak istiyorum derseniz yine de 3200'u gidip Gamepower'a vermem gider AK820 Pro alirim, Gift switch zaten tek basina bu modeli yatirir kaldirir.
Gamepower sponsorunuz farkindayiz fakat Aula F75 'e 70 USD bandindayken rakip olamaz, hele su an 10-15 USD gibi komik bir fiyata satilirken kesinlikle rakibi olamaz. Aula 'yi belki marka olarak cok duymayan arkadaslar bu yanilgiya dusebilir fakat F75 modeli Epomaker isbirligi ile uretilmis bir klavyedir. Gamepower'i da Epomaker ile kiyaslamayalim rica ediyorum.
+ olarak, klavyeyi ben 7 ay gibi bir suredir kullaniyorum, herhangi bir soruna rastlamadim. Teknoloji sans isi, kimisi sorun yasar kimisi sorun yasamaz. Daha once Gamepower OGRE kullandim ve kac kere servise gittigini allah biliyor, sirf bu yuzden Gamepower'i kotuleyecek degilim fakat Aula fason markaysa, gamepower 'da fason marka. Cin'de urettirip kendi markasini ustune basiyor birbirlerinden bir farki yok.
Yükleniyor...
epomaker.com