Neler Yeni

Gasket elite 3274 TL

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben hala Abdullah abinin cevabını bekliyorum.
Dostum maalesef size laf anlatılmaz buyrun google'da "Aula F75 sorun/bozuk/hata" gibi anahtar kelimeler ile arama yapın son 1 haftada insanların yaşadığı sorunlar bile cevabı vermek için yeterli. Bu sorunları Rampage Gamepower yaşasa "kronik, çöp" diyen insanlarsınız siz size laf mı anlatılır. AULA dediğin fason mal üreten Gamepower Rampage'ten en ufak farkı olmayan 1 dolarlık ürünlere bile etiket basan marka hangi kafayla bir ürün övüp diğerini kötülüyorsunuz inanılmazsınız. Size başarılar kendinizi kandırmaya devam.

frqn

80+
Birinin fiyatı 900 küsür diğeri 3200, çok farklı klavyeler değil. Gamepower bu fiyat ile şuan AULA nın yanında gömülmeye layık bence. Trdeki ithalatçıların sorunu vatandaşlarını kazıklaması, yoksa o da alınırdı.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
John Smith
Yav allaseniz premium klavye kullanmak istesek gamepower mı alırız. Aula veya gamepower aynı tip fason üretim yapan iki marka ama bu adı geçen modelleri kıyaslamak abesle iştigal. F75 tartışmasız f/p kralı şu an.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
birisi 900 lira birisi 3000 lira :D
Aula bozulsa içerisinden 4000 mah bataryasını, yalıtımlarını, keycaplerini, switchlerini, nobunu alırım zaten bu malzemeler kendi başına servet ayrı ayrı bulmak zor olduğu için piyasada. 4000 mah batarya tek başına ne kadar ediyor bi bakın. sadece batarya ve keycapler zaten klavyenin fiyatından daha çok tutar ayrı ayrı almaya çalışsan. mesele bu ürünün 900 lira olması zaten. parayı verdikten sonra zaten istediğin kalitede klavye bulunur

Mustiback

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Mustafa Gülduran
Dostum maalesef size laf anlatılmaz buyrun google'da "Aula F75 sorun/bozuk/hata" gibi anahtar kelimeler ile arama yapın son 1 haftada insanların yaşadığı sorunlar bile cevabı vermek için yeterli. Bu sorunları Rampage Gamepower yaşasa "kronik, çöp" diyen insanlarsınız siz size laf mı anlatılır. AULA dediğin fason mal üreten Gamepower Rampage'ten en ufak farkı olmayan 1 dolarlık ürünlere bile etiket basan marka hangi kafayla bir ürün övüp diğerini kötülüyorsunuz inanılmazsınız. Size başarılar kendinizi kandırmaya devam.
Çünkü senin savunduğun markalarda fason kendi üretimlerini yapmıyorlar. Gamepower warlock aldım bozuldu. Rampage 600w güç kaynağı aldım bozuldu. Gamepower kulaklık aldım. Bozuldu hal böyle olunca insan ister istemez soğuyor. Ayrıca yukarıdaki arkadaş gayet güzel açıkladı. Bu klavyenin normalde yurt dışı fiyat 60 dolar ki bende zamanında 60 dolara alanlardanım ve 7 aydır kullanıyorum. Herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım. Ha bu yaşanmayacak anlamına gelir mi gelmez ama bu fiyata satılmaya devam ettikçe benim gözümde de rakibi yok. Fason dediğiniz üründe epomaker ile iş birliği yapılmış ürün. Gamepowerde bin tl bandına böyle ürün karşımıza çıkarsın. Onu sevip sayalım.

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yiğit
Geçenki Gamepower gasket pro x videosunun yorumlarında da Ajazz Ak820 PRO ve Aula F75 öneren kişilere de o incelediğin klavyenin yanından bile geçemez demiştin Abdullah Abi ama kendinde diyorsun Gamepower fason mal üretiyor diye ama kalite olarak o daha iyi diyorsun ve neden sorusuna çok fazla bi açıklama yapmıyorsun. Aralarındaki farkları açıklasan herkes bilgilenir aslında ve ona göre kıyaslama yaparlar. Herkes bilgiye açık zaten kimse öğrenmeyi reddetmek istemez diye düşünüyorum. Yakında sürpriz bir video gelecek demişsin umarım dediklerimle ilgilidir ve herkes bilgilenir :)

ahmi16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Şu klavyeyi 2 hafta önce aldım, tepki süresi muazzam. Hall Effect olarak piyasada en uygun klavye diyebilirim.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Çünkü senin savunduğun markalarda fason kendi üretimlerini yapmıyorlar. Gamepower warlock aldım bozuldu.
Abicim markanın ennnnnnnnn ucuz ölü ürününü alıp bıdı bıdı yapıyorsunuz Warlock bir kere bile videosunu yapmadım kötü ürün çünkü.

Mustiback

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Mustafa Gülduran
Abicim markanın ennnnnnnnn ucuz ölü ürününü alıp bıdı bıdı yapıyorsunuz Warlock bir kere bile videosunu yapmadım kötü ürün çünkü.
Pardon da gamepower fiyatına asus ürün almak varken kim gamepower yüzüne bakar. Marka önce kendi imajını düzeltsin. Sende para aldığın markanın bıdı bıdısını o zaman yap güzel kardeşim. Aulanın switchleri bile 27 dolarken 2002den beri faliyet gösteren bir firmanın ürünüyken gelip burda bıdı bıdısını yaparım. Seninde üslübunu düzeltmeni tavsiye ederim. Burası forum yeri forum sahibisin ama forum kültüründen haber yok.

İgito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yiğit
Geçenki Gamepower gasket pro x videosunun yorumlarında da Ajazz Ak820 PRO ve Aula F75 öneren kişilere de o incelediğin klavyenin yanından bile geçemez demiştin Abdullah Abi ama kendinde diyorsun Gamepower fason mal üretiyor diye ama kalite olarak o daha iyi diyorsun ve neden sorusuna çok fazla bi açıklama yapmıyorsun. Aralarındaki farkları açıklasan herkes bilgilenir aslında ve ona göre kıyaslama yaparlar. Herkes bilgiye açık zaten kimse öğrenmeyi reddetmek istemez diye düşünüyorum. Yakında sürpriz bir video gelecek demişsin umarım dediklerimle ilgilidir ve herkes bilgilenir :)
@Abdullah Hacıgül

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,951
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom