Neler Yeni

Gasket elite 3274 TL

Mustiback

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Mustafa Gülduran

Rindane48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Gökhan Gümüş
Arkadaşlar konu dışı ama an azından klavye postuna yazayım dedim şimdi ben claws throne niji eclipse k1 model rgb mekanik klavye aldım ama rgb ışıklar harf aydınlatmalı değil ben harflerin, karakterlerin içinden ışık çıkmasını istiyorum gece görünür olsun temuda önereceğiniz bi tuş takımı var mı

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Doğukan
Arkadaşlar konu dışı ama an azından klavye postuna yazayım dedim şimdi ben claws throne niji eclipse k1 model rgb mekanik klavye aldım ama rgb ışıklar harf aydınlatmalı değil ben harflerin, karakterlerin içinden ışık çıkmasını istiyorum gece görünür olsun temuda önereceğiniz bi tuş takımı var mı

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Arnold Ciwardagexer
Dostum maalesef size laf anlatılmaz buyrun google'da "Aula F75 sorun/bozuk/hata" gibi anahtar kelimeler ile arama yapın son 1 haftada insanların yaşadığı sorunlar bile cevabı vermek için yeterli. Bu sorunları Rampage Gamepower yaşasa "kronik, çöp" diyen insanlarsınız siz size laf mı anlatılır. AULA dediğin fason mal üreten Gamepower Rampage'ten en ufak farkı olmayan 1 dolarlık ürünlere bile etiket basan marka hangi kafayla bir ürün övüp diğerini kötülüyorsunuz inanılmazsınız. Size başarılar kendinizi kandırmaya devam.
Aula ya da epomaker size sponsor olsa böyle yazar mıydınız 😂

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Asus almak varken gamepowerin kim takar gasketini. Komplekslerini daha fazla çekemicem. Donanım kralı :D
Dostum 3K'lık ürünle 10K'lık ürünün karşılaştırılamayacağı akla ulaş sonra anlatırsın.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Aula ya da epomaker size sponsor olsa böyle yazar mıydınız 😂
Dudağınızı uçuklatacak paraya TEMU sponsorluğu reddettim dostum bak işine, TR'de de Donanım Arşivi ekibi kadar işbirliği yaptığı markayı eleştiren ikinci bir yayın uğraşsan da gösteremezsin.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
John Smith
900 lük ürünle 3k lık ürünün karşılaştırmasını niye yapıyoruz o zaman?!

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İnsanlara hakaret etmek yerine tatmin edici cevaplar verebilirsiniz. Sponsorunuz diye Allah katına çıkarıyorsunuz anladık.
Gamepower sponsorum değil, hiçbir noktada da birine hakaret etmedim adam 3K'lık ürünle 10K'lık ürünü karşılaştırıyor

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Yiğit
Dudağınızı uçuklatacak paraya TEMU sponsorluğu reddettim dostum bak işine, TR'de de Donanım Arşivi ekibi kadar işbirliği yaptığı markayı eleştiren ikinci bir yayın uğraşsan da gösteremezsin.
benim yazdığım mesaja cevap vermedin hala Abdullah abi :unsure:

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Yiğit

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
900 lük ürünle 3k lık ürünün karşılaştırmasını niye yapıyoruz o zaman?!
Hayır 900TL değil iki ürünün de "TR" satış fiyatları 3K civarı, Gamepower üretim olanı çinde bul o da çok daha düşük fiyat, bir karşılaştırma adil mantık ile yapılır.

Top Bottom