Neler Yeni

Gasket elite 3274 TL

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Yiğit

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
hangi klavyeleri aldın peki abi ? ajazz ından akkosuna kadarmı yoksa sadece belli başlı çok popüler olan klavyelermi?
klavye ile sınırlı olmamak kaydı ile sizin için popüler ürünleri satın alıp incelemesini çıkıcam.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Yiğit
klavye ile sınırlı olmamak kaydı ile sizin için popüler ürünleri satın alıp incelemesini çıkıcam.
güzel bir içerik olacak gibi. klavye kısmında ise bol karşılaştırma olursa tadından yenmez zaten ve tr de en detaylı incelemelerden birisi olur :)

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
John Smith
E zaten olay o, + %60 vergi ile 900 e alabildiğimiz ürüne 3k vermemek isteyişimiz.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
E zaten olay o, + %60 vergi ile 900 e alabildiğimiz ürüne 3k vermemek isteyişimiz.
Tamam bu fiyata klavye zaten çok iyi ben de satın aldım :D Ama ürün anlatıldığı gibi kaliteli değil baya bildiğiniz ucuz fason mal millet aldığı ürünü Allah katına çıkartıyor diğerini yerden yere vuruyor kusura bakma o yere vurduğundan iyi değil son 1 ayda AULA klavye için açılan "sorun" başlıklı konular bile buna yeterli.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Yiğit
Tamam bu fiyata klavye zaten çok iyi ben de satın aldım :D Ama ürün anlatıldığı gibi kaliteli değil baya bildiğiniz ucuz fason mal millet aldığı ürünü Allah katına çıkartıyor diğerini yerden yere vuruyor kusura bakma o yere vurduğundan iyi değil son 1 ayda AULA klavye için açılan "sorun" başlıklı konular bile buna yeterli.
aslında "sorun" başlıklı konuların nerdeyse çoğu çözüldü

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
John Smith
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Onur Yücel
Aula faşistleri yeter artık her klavye konusunun altına f75 önermeyin, ben de aldım yarın elimde olacak tamam ama şu ayrıma iyi varın f75 dandik bir ürün , yalnızca fiyatına göre iyi o kadar. Asus azoth için konu açan adama f75 al diyen var.
Ucuz etin yahnisi işte üreticiden 29 dolara alıyorsun ki o da brüt fiyatı, neredeyse her zaman indirimde bu ürün

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Yiğit
Aula faşistleri yeter artık her klavye konusunun altına f75 önermeyin, ben de aldım yarın elimde olacak tamam ama şu ayrıma iyi varın f75 dandik bir ürün , yalnızca fiyatına göre iyi o kadar. Asus azoth için konu açan adama f75 al diyen var.
Ucuz etin yahnisi işte üreticiden 29 dolara alıyorsun ki o da brüt fiyatı, neredeyse her zaman indirimde bu ürün
numpadli klavye almak isteyen kişiye f75 i ısrarla önerende vardı :D

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
6 ayın en düşük fiyatı kalitesi hakkında yorumum yok kullanan arkadaşlar yorum yaparsa almayı düşünüyorum
Bunu alicagima Apex pro mini wireless alırım oda 3500 6 taksit de var
AULA cılar her klavye konusuna gelip yazmayın adamın zaten auladan haberi vardır

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
He yaaaaaaaaaaa
Öyle bir saçma sapan yorumlar varki klavye fiyat olarak iyi ama öyle saçmalıyor ki ürünü övemiyoruz gıcık oluyorum, müptezel çin klavyeyi Azoth ile karşılaştırıyor ciddi ciddi

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
1
yine savaş çıkmış

Top Bottom