Gasket elite 3274 TL

hangi klavyeleri aldın peki abi ? ajazz ından akkosuna kadarmı yoksa sadece belli başlı çok popüler olan klavyelermi?
klavye ile sınırlı olmamak kaydı ile sizin için popüler ürünleri satın alıp incelemesini çıkıcam.

klavye ile sınırlı olmamak kaydı ile sizin için popüler ürünleri satın alıp incelemesini çıkıcam.
güzel bir içerik olacak gibi. klavye kısmında ise bol karşılaştırma olursa tadından yenmez zaten ve tr de en detaylı incelemelerden birisi olur :)

E zaten olay o, + %60 vergi ile 900 e alabildiğimiz ürüne 3k vermemek isteyişimiz.

E zaten olay o, + %60 vergi ile 900 e alabildiğimiz ürüne 3k vermemek isteyişimiz.
Tamam bu fiyata klavye zaten çok iyi ben de satın aldım :D Ama ürün anlatıldığı gibi kaliteli değil baya bildiğiniz ucuz fason mal millet aldığı ürünü Allah katına çıkartıyor diğerini yerden yere vuruyor kusura bakma o yere vurduğundan iyi değil son 1 ayda AULA klavye için açılan "sorun" başlıklı konular bile buna yeterli.

Tamam bu fiyata klavye zaten çok iyi ben de satın aldım :D Ama ürün anlatıldığı gibi kaliteli değil baya bildiğiniz ucuz fason mal millet aldığı ürünü Allah katına çıkartıyor diğerini yerden yere vuruyor kusura bakma o yere vurduğundan iyi değil son 1 ayda AULA klavye için açılan "sorun" başlıklı konular bile buna yeterli.
aslında "sorun" başlıklı konuların nerdeyse çoğu çözüldü

Aula faşistleri yeter artık her klavye konusunun altına f75 önermeyin, ben de aldım yarın elimde olacak tamam ama şu ayrıma iyi varın f75 dandik bir ürün , yalnızca fiyatına göre iyi o kadar. Asus azoth için konu açan adama f75 al diyen var.
Ucuz etin yahnisi işte üreticiden 29 dolara alıyorsun ki o da brüt fiyatı, neredeyse her zaman indirimde bu ürün

Aula faşistleri yeter artık her klavye konusunun altına f75 önermeyin, ben de aldım yarın elimde olacak tamam ama şu ayrıma iyi varın f75 dandik bir ürün , yalnızca fiyatına göre iyi o kadar. Asus azoth için konu açan adama f75 al diyen var.
Ucuz etin yahnisi işte üreticiden 29 dolara alıyorsun ki o da brüt fiyatı, neredeyse her zaman indirimde bu ürün
numpadli klavye almak isteyen kişiye f75 i ısrarla önerende vardı :D

6 ayın en düşük fiyatı kalitesi hakkında yorumum yok kullanan arkadaşlar yorum yaparsa almayı düşünüyorum
Bunu alicagima Apex pro mini wireless alırım oda 3500 6 taksit de var
AULA cılar her klavye konusuna gelip yazmayın adamın zaten auladan haberi vardır

He yaaaaaaaaaaa
Öyle bir saçma sapan yorumlar varki klavye fiyat olarak iyi ama öyle saçmalıyor ki ürünü övemiyoruz gıcık oluyorum, müptezel çin klavyeyi Azoth ile karşılaştırıyor ciddi ciddi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,337
Üyeler
185,712
Son üye
peaksw221
Geri