igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,952
hangi klavyeleri aldın peki abi ? ajazz ından akkosuna kadarmı yoksa sadece belli başlı çok popüler olan klavyelermi?İçerik yapıcam zaten ürünleri satın aldım izlersin
hangi klavyeleri aldın peki abi ? ajazz ından akkosuna kadarmı yoksa sadece belli başlı çok popüler olan klavyelermi?İçerik yapıcam zaten ürünleri satın aldım izlersin
klavye ile sınırlı olmamak kaydı ile sizin için popüler ürünleri satın alıp incelemesini çıkıcam.hangi klavyeleri aldın peki abi ? ajazz ından akkosuna kadarmı yoksa sadece belli başlı çok popüler olan klavyelermi?
güzel bir içerik olacak gibi. klavye kısmında ise bol karşılaştırma olursa tadından yenmez zaten ve tr de en detaylı incelemelerden birisi olurklavye ile sınırlı olmamak kaydı ile sizin için popüler ürünleri satın alıp incelemesini çıkıcam.
Tamam bu fiyata klavye zaten çok iyi ben de satın aldımE zaten olay o, + %60 vergi ile 900 e alabildiğimiz ürüne 3k vermemek isteyişimiz.
aslında "sorun" başlıklı konuların nerdeyse çoğu çözüldüTamam bu fiyata klavye zaten çok iyi ben de satın aldımAma ürün anlatıldığı gibi kaliteli değil baya bildiğiniz ucuz fason mal millet aldığı ürünü Allah katına çıkartıyor diğerini yerden yere vuruyor kusura bakma o yere vurduğundan iyi değil son 1 ayda AULA klavye için açılan "sorun" başlıklı konular bile buna yeterli.
HaydaaTamam bu fiyata klavye zaten çok iyi ben de satın aldım![]()
numpadli klavye almak isteyen kişiye f75 i ısrarla önerende vardıAula faşistleri yeter artık her klavye konusunun altına f75 önermeyin, ben de aldım yarın elimde olacak tamam ama şu ayrıma iyi varın f75 dandik bir ürün , yalnızca fiyatına göre iyi o kadar. Asus azoth için konu açan adama f75 al diyen var.
Ucuz etin yahnisi işte üreticiden 29 dolara alıyorsun ki o da brüt fiyatı, neredeyse her zaman indirimde bu ürün
Bunu alicagima Apex pro mini wireless alırım oda 3500 6 taksit de var6 ayın en düşük fiyatı kalitesi hakkında yorumum yok kullanan arkadaşlar yorum yaparsa almayı düşünüyorum
![]()
Gamepower Gasket Elite X RGB Wireless/Bluetooth/Kablolu Mekanik Hot-Swap Yağlı Switch Gasket Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Gasket Elite X RGB Wireless/Bluetooth/Kablolu Mekanik Hot-Swap Yağlı Switch Gasket Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
He yaaaaaaaaaaaAula faşistleri yeter artık her klavye konusunun altına f75 önermeyin, ben de aldım yarın elimde olacak tamam ama şu ayrıma iyi varın f75 dandik bir ürün , yalnızca fiyatına göre iyi o kadar. Asus azoth için konu açan adama f75 al diyen var.
Ucuz etin yahnisi işte üreticiden 29 dolara alıyorsun ki o da brüt fiyatı, neredeyse her zaman indirimde bu ürün
hocam çok teşekkürler