Neler Yeni

Gasket elite 3274 TL

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hocam görüntü renk lcd ekran olarak cok güzel duruyor gecikmesi nasıldır acaba
hocam ona bir şey diyemem göz zevki farklı bir konu yalnız şahsımca kaliteli bulmuyorum.

lemonca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Harun

Chat gptye göre kıyaslama bu sekilde​

Aulo F75 vs. Gamepower Gasket Elite Kıyaslama

• Tasarım ve Malzeme:
    • Aulo F75: Kompakt, minimalist; plastik yapı, uygun fiyatlı.
    • Gamepower Gasket Elite: Gasket montajlı, premium malzeme; modern ve şık tasarım.
  • Tuş Ömrü:
    • Aulo F75: 50-70 milyon basış (Outemu/Gateron/Kailh).
    • Gamepower Gasket Elite: 60-80 milyon basış (Cherry MX/Akko).
  • Tuş Hissiyatı:
    • Aulo F75: Sert, klikli; giriş seviyesi hissiyat.
    • Gamepower Gasket Elite: Yumuşak, sessiz, tok ve esnek (gasket montaj avantajı).
  • Ses:
    • Aulo F75: Daha klikli ve belirgin ses.
    • Gamepower Gasket Elite: Daha sessiz ve tok ses.
  • Bağlantı:
    • Aulo F75: Genellikle kablolu, bazı modellerde Bluetooth.
    • Gamepower Gasket Elite: Kablolu ve kablosuz seçenekler (Bluetooth/2.4 GHz).
  • Fiyat:
    • Aulo F75: Daha uygun fiyatlı, bütçe dostu.
    • Gamepower Gasket Elite: Daha pahalı, premium deneyim için.

Sonuç:

• Aulo F75: Ekonomik, giriş seviyesi; taşınabilir ve günlük kullanım için ideal.
  • Gamepower Gasket Elite: Uzun ömür, sessizlik, yazım konforu ve premium his arayanlar için üstün tercih.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum video kaydı falan almadım klavyeye bakarken. Ben kendim denedim ve düşüncelerim bu şekilde.
Senin de bu Aula'ya karşı bir garezin falan mı var hocam çok atılgan davranıyorsun özellikle gamepower gasket klavye incelemesinde yorumlarda da birisi aula F75 önermişti ona da böyle davranmıştın. Eğer kötü bir yanı falan varsa söyle yani. Veya gamepower klavyenin böyle Aula'dan iyi olan yanları falan ne mesela gerçekten öğrenmek istediğim için soruyorum yanlış anlama

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
Nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum video kaydı falan almadım klavyeye bakarken. Ben kendim denedim ve düşüncelerim bu şekilde.
Senin de bu Aula'ya karşı bir garezin falan mı var hocam çok atılgan davranıyorsun özellikle gamepower gasket klavye incelemesinde yorumlarda da birisi aula F75 önermişti ona da böyle davranmıştın. Eğer kötü bir yanı falan varsa söyle yani. Veya gamepower klavyenin böyle Aula'dan iyi olan yanları falan ne mesela gerçekten öğrenmek istediğim için soruyorum yanlış anlama
Kullanılan malzemeler hakkında detay gözükmüyor. Genel olarak şu mataryel şundan daha iyi yada yayları daha uzun ömürlü vb. Gibi bir açıklama daha iyi olur

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Delil diyorum bana atılgan falan garip garip yorum yazıyorsun Aula hakkında googleda araştır bir dünya sorunlu olduğuna dair konu var kaldı ki Aulada Gamepower gibi fason bir marka neye bu kadar alıngansınız anlamıyorum. neyse yakında sürpriz bir içeriğim olacak zaten

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Berat

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Chat gptye göre kıyaslama bu sekilde​

Aulo F75 vs. Gamepower Gasket Elite Kıyaslama

• Tasarım ve Malzeme:
    • Aulo F75: Kompakt, minimalist; plastik yapı, uygun fiyatlı.
    • Gamepower Gasket Elite: Gasket montajlı, premium malzeme; modern ve şık tasarım.
  • Tuş Ömrü:
    • Aulo F75: 50-70 milyon basış (Outemu/Gateron/Kailh).
    • Gamepower Gasket Elite: 60-80 milyon basış (Cherry MX/Akko).
  • Tuş Hissiyatı:
    • Aulo F75: Sert, klikli; giriş seviyesi hissiyat.
    • Gamepower Gasket Elite: Yumuşak, sessiz, tok ve esnek (gasket montaj avantajı).
  • Ses:
    • Aulo F75: Daha klikli ve belirgin ses.
    • Gamepower Gasket Elite: Daha sessiz ve tok ses.
  • Bağlantı:
    • Aulo F75: Genellikle kablolu, bazı modellerde Bluetooth.
    • Gamepower Gasket Elite: Kablolu ve kablosuz seçenekler (Bluetooth/2.4 GHz).
  • Fiyat:
    • Aulo F75: Daha uygun fiyatlı, bütçe dostu.
    • Gamepower Gasket Elite: Daha pahalı, premium deneyim için.

Sonuç:

• Aulo F75: Ekonomik, giriş seviyesi; taşınabilir ve günlük kullanım için ideal.
  • Gamepower Gasket Elite: Uzun ömür, sessizlik, yazım konforu ve premium his arayanlar için üstün tercih.
Aulaya clicky demiş 😅 hatalı bilgi var zaten en net şekilde aula sesi clicky değil creamy

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Delil diyorum bana atılgan falan garip garip yorum yazıyorsun Aula hakkında googleda araştır bir dünya sorunlu olduğuna dair konu var kaldı ki Aulada Gamepower gibi fason bir marka neye bu kadar alıngansınız anlamıyorum. neyse yakında sürpriz bir içeriğim olacak zaten
Birisinin şunu söylüyor olmasına sevindim 900 TL'ye alındığı için her yerde inanılmaz övülüyor kendimde aldım ancak sorunlu olabileceğini bilerek aldım forumda dahi multimedia tuşları, normal tuşları çalışmayan çok kişi varken ayrıca aldıkları sitenin garantisi tamamen şans faktörüne dayanıyorken gamepower karşısında da aula övüp gamepoweri yerden yere vurmak fazla ironik, içerik için beklemedeyiz!

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben alınganlık falan yapmadım hocam. Delil konusunda ki düşüncelerimi yazdım sonra da başka düşüncelerimi söyledim. Ben Aula kusursuz, mükemmel, harika demedim zaten. Sadece kendi tecrübelerim ve bilgilerime dayalı olarak Aula F75'in bu klavyeden daha iyi olduğunu söyledim. Eğer benim düşünceme katılmıyorsan kendi düşüncelerini iletmene çok sevinirim. Önceki mesajımda da dediğim gibi gamepower klavyenin bu klavyeden daha iyi olma sebeplerini söylemeni rica ettim. Bilmediğimiz bir şey varsa söyle dedim. Ancak ne yazık ki bu konu hakkında bir şey demedin, dememeye devam ediyorsun. İnsan her zaman yanlış bilgilere sahip olabilir, hepimiz bilgiye açız. Eğer sen doğruyu biliyorsan öğrenmeyi gerçekten isteriz. İma falan yapmıyorum gayet ciddi söylüyorum. İçeriğini de heyecanla bekliyoruz :)

Top Bottom