GASTRONOMİ OKUMAK İÇİN BAŞKA OKULA GİDİCEM

wasp01

80+
Reaksiyon skoru
3
Selam şimdi ben 10. sınıfım meslek lisesinde okuyorum ve okulumda gastronomi bölümü yok başka okulda gastronomi bölümü var ben bilişim okuyorum. Üniversite hedefim ise izmir ekonomi gastronomi bölümü veya eskişehir osmangazi üniversitesi .Şimdi ben meslek lisesinden diğer okula gitsem zaman kaybetmiş olurmuyum

Selam şimdi ben 10. sınıfım meslek lisesinde okuyorum ve okulumda gastronomi bölümü yok başka okulda gastronomi bölümü var ben bilişim okuyorum. Üniversite hedefim ise izmir ekonomi gastronomi bölümü veya eskişehir osmangazi üniversitesi .Şimdi ben meslek lisesinden diğer okula gitsem zaman kaybetmiş olurmuyum
lisede geçiş yapmak saçmalık. Eğitimini liseye göre al daha sonra üniversitede gerekli eğitimi alırsın.

Meslek liselerindeki sistemi tam bilmiyorum ama ana amaç sanırsam okuduğun bölümü seçersen ek puan falan sağlıyor. Zaten sen bunun ana eğitimini üniversitede alacaksın geçersen zaman kaybedeceğini sanmıyorum.

imdi ben meslek lisesinden diğer okula gitsem
Ben sana Cb250r öneririm. Motosikleti al nereye gidiyorsan onunla git.

1739747909397.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,466
Üyeler
185,735
Son üye
muhammedygdrn
Geri