MerhabalarBinanceden gate io'ya shiba aktardım fakat gate io ya gelmiş olarak gözüküyor ama coinleri göremiyorum. Geldi olarak gözüküyor ama hesabımda gözükmüyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
MerhabalarBinanceden gate io'ya shiba aktardım fakat gate io ya gelmiş olarak gözüküyor ama coinleri göremiyorum. Geldi olarak gözüküyor ama hesabımda gözükmüyor. Bu sorunu nasıl çözerim?
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Shiba ağından ne zaman gate io hesabına geçer bir bilginiz var mı?Merhabalar
Neden shiba gönderdiniz acaba? Hem fee ücretleri yüksek hem de ağ çok dolu son günlerde, arbitraj botları ağı tıkıyor yer yer de her neyse. Bundan sonrası için shiba yerine trx gibi daha az fee ücreti alan coinleri kullanmanı öneririm.
Sorununa gelecek olursak biliyorsun ki blockchain'de sen ağa parayı gönderince ağdaki validatörlerin onayı sonrası hesabına para yatıyor. Binance'deki withdraw succesful ifadesi paranın ağa geçtiğini belirtiyor. Ağda transferin onaylanınca gate hesabına geçecek. Şu anda paran shiba ağında yani.
Bundan sonra bu gibi sorunlar yaşamaman için trx'i veya tron ağından usdt göndermeni öneririm.
İyi forumlar
30 dkyı bile aşabilir. Hiç kullanmadım o ağı hangi protokolü kullandığını bilmiyorum.Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Shiba ağından ne zaman gate io hesabına geçer bir bilginiz var mı?
Not : bunu araştırdım ve kesin şeyler söyleyemiyoruz. O an sen de sıraya giriyorsun ve validAtörler onaylıyor. Beklemekten başka çaren yok hocam.30 dkyı bile aşabilir. Hiç kullanmadım o ağı hangi protokolü kullandığını bilmiyorum.
Success falan yazıyor da bscan'da. KYC doğrulama daha onaylanmadı ondan da olabilir mi ki diye düşündüm bir de30 dkyı bile aşabilir. Hiç kullanmadım o ağı hangi protokolü kullandığını bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not : bunu araştırdım ve kesin şeyler söyleyemiyoruz. O an sen de sıraya giriyorsun ve validAtörler onaylıyor. Beklemekten başka çaren yok hocam.
Hayır hocamSuccess falan yazıyor da bscan'da. KYC doğrulama daha onaylanmadı ondan da olabilir mi ki diye düşündüm bir de
kyc siz gate io dan mı yapıyorsunuz.Hayır hocam
Ben de kycsiz al sat yapıyorum
Evet henüz onaylanmadıkyc siz gate io danmı yapıyorsunuz.