Neler Yeni

Öneri Gateron Yellow VS Brown Switch

Hangisinin Sesi Daha Az Ve Tok?

• Gateron Yellow

Oylar: 3 33.3%
  • Gateron Brown

Oylar: 6 66.7%

• Oy kullanan toplam üye
    9

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
Merhabalar , 2-3 haftadır kafayı yemek üzereyim hangisini alsam diye düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim , bi video izliyorum sarının sesi çok çıkıyor bi video izliyorum brownun sesi daha çok gibi geliyor kafam çok karışık , alacağım klavye gamakay mk61 fakat çok kararsız kaldım. Şuanda asus rog rx red switchh kullanıyorum ve çok sesi çok yüksek değil açıkçası ortalama bir sese sahip ve tok çıkıyor , sizce yellowmu almalıyım brownmu? Bu arada switch modelinin gateron olduğunu hatırlatayım.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
Yellow bence.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
Merhabalar , 2-3 haftadır kafayı yemek üzereyim hangisini alsam diye düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim , bi video izliyorum sarının sesi çok çıkıyor bi video izliyorum brownun sesi daha çok gibi geliyor kafam çok karışık , alacağım klavye gamakay mk61 fakat çok kararsız kaldım. Şuanda asus rog rx red switchh kullanıyorum ve çok sesi çok yüksek değil açıkçası ortalama bir sese sahip ve tok çıkıyor , sizce yellowmu almalıyım brownmu? Bu arada switch modelinin gateron olduğunu hatırlatayım.

Aldık bakalım yellow , yardım için teşekkürler :)

IMG_5924.png

Top Bottom