Neler Yeni

Gayrimenkül şirketlerinden ev alan var mı?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,754
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Faizin hiç önemi yok benim için, ödeyebileceğim taksitle ne alabilsem alırdım ama 1 milyon üstü veren yer yok
İpotek ya da güvence gösterik ekstra olarak gelirini yüksek gösterirsen veriyorlar onda sorun yok ama faiz nasıl sorun değil onu anlamadım, faiz zaten kocaman bir hırsızlık günümüzde. 3 milyon alıyorsam enflasyona göre ödediğimde ana para olarak değil zaten ekstrasıyla 4.5-5 ödemem lazım mantıken ama ödemem gerekenin 2, aldığımın 3 katını ödüyorum düpedüz hırsızlık

Existentia

80+ Silver
İpotek ya da güvence gösterik ekstra olarak gelirini yüksek gösterirsen veriyorlar onda sorun yok ama faiz nasıl sorun değil onu anlamadım, faiz zaten kocaman bir hırsızlık günümüzde. 3 milyon alıyorsam enflasyona göre ödediğimde ana para olarak değil zaten ekstrasıyla 4.5-5 ödemem lazım mantıken ama ödemem gerekenin 2, aldığımın 3 katını ödüyorum düpedüz hırsızlık
Hocam gelirden bağımsız yüksek limitli kredi vermiyorlar ilk elden denedim olmadı babam denedi yok daha önce defalarca kredi aldığımız bankanın çalışanı şu an talimat böyle diye fazlasını vermiyor çok istisnai bir müşteri degilseniz yüksek limitli konut kredisi çıkmıyormuş sistemden. Çevremden de alabilen olmadı enflasyon yüksekken faiz benim için muhim degil alıp alamadığıma bakıyorum ama yok vermiyorlar

Top Bottom