Geç Ergenliğe Girmiş Olabilir miyim?

Reaksiyon skoru
6
Ben 8 aylıkken doğdum. Her zaman Yaşitlarimdan Gerideydim. Şuan 16 yaşıma basmak üzereyim ama baksanız 14 gibi duruyorum. Yüzüm Hala BabyFace, az da olsa sivilce var. Genital bölge koltuk altları ve bacaklar dışında kıllanma yok. Ani boy artışı da yaşamadim. Ergenliğe Geç mı giriyorum?

Benim yaş 13 14 olcam geçen sene valoda 18 yaşında bi abla sesimden dolayı abi demişti :D. Fazla takma ama babyfacelik iyidir.

16 yaşına kadar ailen de mi bu konuyu düşünmedi hiç? Bence fazla kafaya takıyorsun eğer ailen de çok uzun tipler yoksa yada buram buram testestoron kokan erkekler yoksa bi sıkıntı yoktur. Genede için rahat değilse bu konuda sağlık ocağına gidip aile hekiminle görüş durumu o sana en iyi rehberliği yapar gerekirse kan hormon testi falan da alıp kesin sonuçları bulabilir.

ben 14lükken dolmuş aradığımda adam bana abi diyordu sen daha geç girmişsin

Ben 8 aylıkken doğdum. Her zaman Yaşitlarimdan Gerideydim. Şuan 16 yaşıma basmak üzereyim ama baksanız 14 gibi duruyorum. Yüzüm Hala BabyFace, az da olsa sivilce var. Genital bölge koltuk altları ve bacaklar dışında kıllanma yok. Ani boy artışı da yaşamadim. Ergenliğe Geç mı giriyorum?
Dostum bende de hiperaktivite benzeri bir durum vardı 18'ine gelince geçti,Daha ağırbaşlı oldum. Takma kafana,zamanla oturacak. Sen sadece sporunu ve elinden geldiğince sağlıklı beslenmene bak,yeter :)

Bende 8 aylığım ve zamanında bende böyle düşünüyordum. Eğer genital bölge, koltuk altı ve bacaklarda kıllanma varsa ortada ciddi bir sorunu belli eden bir durum yoktur. Sakalım bile 17 yaşımın sonlarında çıkmaya başladı hem hala 15 yaşındasınız 14 gibi dursanız ne olacak. :D Beslenme ve uykunuza düzen verin gerisini zaten vücudunuz halleder merak etmeyin.

21 yaşındayım bana 14-16 yaşındasın diyorlar. bazen kasiyer sigara alırken kimlik soruyor aw

Geri